hits

DET ER SÅ VIKTIG

06.01.2018 - 10:00 Ingen kommentarer

Vi har kommet oss vel hjem igjen, etter en veldig koselig Oslotur i går. Vi var sammen med bryllupsplanleggerene i mange timer, og fikk gått gjennom veldig mye. Vi fikk også med Save The Date til våre nærmeste familie, som vi ønsker å dele ut selv, mens resten skal sendes ut i løpet av neste uke. Veldig spennende, og jeg gleder meg til alle får de. Selve bryllupsinvitasjonene blir ikke sendt ut før om to-tre måneder. Jeg tenkte jeg skulle vise dere våre save the date til bryllupet i løpet av helgen. 

Nå har jeg akkurat våknet og skal snart hente hjem ungene igjen. Vi var ikke hjemme før rett over 21 i går kveld, og hadde gjester til langt på natt. Det var veldig koselig, og ble mye latter. Jeg føler jeg faktisk begynner å bli sosial her hjemme på sørlandet nå, om det overhode er mulig og si. Jeg føler i alle fall jeg er blitt bedre på det, samtidig som jeg har fått flere nye venner her, som gjør meg utrolig godt. Jeg har vært veldig heldig som har kommet inn i en stor vennegjeng så lett som det jeg gjorde da jeg kom hit, men jeg føler for første gang at jeg faktisk er det. 

Jeg kan invitere hjem en god gjeng med jenter nå, som jeg plutselig kjenner godt, og ikke minst som har klart å bli kjent med meg også. Jeg er nemlig ikke den letteste å bli kjent med, når jeg både syns det er skummelt å møte nye mennesker samtidig som jeg naturlig nok ikke kan være med på like mye som alle andre. Jeg syns det er helt fantastisk å ha fått de jentene her nede, og det gjør veldig mye med min trivsel til dette stede, og hjem følelsen min her. Håper alle har hatt en fin start på helgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar