hits

VIDEO: DETTE SKJEDDE I 2017!

31.12.2017 - 16:00 Ingen kommentarer

Jeg startet året med et eventyr uten like. Jeg ble med på Camp Senkveld, en opplevelse jeg sent vil glemme. Jeg ble kjent med en herlig gjeng, samtidig som jeg også fikk utfordret meg selv på måter jeg ikke visste var mulig når man «kun er med» på et humor program. Jeg er evig takknemlig for at jeg fikk være med på tur, og ikke minst for at jeg takket ja og ble en del av det hele!

  

I februar forandret statusen i forholdet vårt til «forlovet» da Jan gikk ned på kne. En kjempe minnerik kjæreste-tur til Kragerø som vi hadde på bloggen min sin 5 års dag! Øyeblikket ble selvfølgelig på film! 

I år ble det ingen nye babyer som kom til verden i vår familie, men vi fikk feiret en rekke fine bursdager, morsdagen, farsdagen og mye annet gøy! Under kan du se både videoen fra morsdagen i februar og farsdagen i november i år.

 

Ellers fikk jeg både skrevet og gitt ut min egen bok. Jeg skulle ha blitt med på Skal Vi Danse, og prøve et eventyr i Oslo. Det ble det ikke noe av, men vi prøvde i alle fall, og det preget året vårt svært mye, selv om det ikke ble så mye dansing på TV for meg i år. 

I år har vi også være på TV med Bloggerne, og filmet mange helt uforglemmelige opplevelser, som det er gøy å se tilbake på og ta med seg videre. Tusen takk for et fantastisk år, til alle og en hver. Så håper jeg dere vil følge meg med på nye kapitler i livet i året som kommer! Jeg ønsker med dette alle et riktig godt nyttår!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar