hits

ÅRETS JULEBILDE BLE LITT UTENOM DET VANLIGE

29.12.2017 - 12:30 Ingen kommentarer

Julefeiringen er nå vell overstått, og min «juleferie» er over. Jeg tenkte jeg kunne holde meg borte fra bloggen i julen, siden jeg ikke ville ødelegge roen. For tro meg, er det noe som kan stresse meg er det når jeg ikke får postet innleggene jeg har planlagt. Jeg har hatt mye å gjøre i julen, og har derfor tenkt at stresset med bloggen skulle jeg spare meg selv for. For aller første gang så hadde jeg mye ansvar på julaften. Jeg sto for hele julemiddagen selv, i tillegg til alt annet som skjer før jul. Alt fra å finne frem tøy, stryke skjorter og vaske huset. Samtidig prøve å gi familien min en fin og minnerik jul.

Jeg følte meg plutselig veldig voksen denne julen. Og jeg er ikke helt sikker på om jeg liker det eller ikke, men jeg har i alle fall hatt en utrolig fin jul. Vi har vært mye frem og tilbake denne julen, og vi har fått mye tid med familie. Det har vært fint. Akkurat nå er vi i Stavanger på vår tredje dag, og her skal vi være frem til søndag formiddag. Så vi har dagene fulle av planer hele helgen. I kveld får jeg koselig besøk av mine to av mine beste venninner her i Stavanger. Vi skal ha middag sammen, og en fin kveld sammen. Det har jeg gledet meg til! 

I morgen skal vi ha besøk da også, mens på kvelden skal jeg ut på byen for en liten fest i hjembyen før vi reiser hjem igjen på søndag. Jeg tror det er 2,5 år siden jeg var ute på byen her sist, mens jeg har vært flere ganger ute i Kristiansand det siste året enn jeg noen sinne rakk fra jeg var 18 år til jeg flyttet til Kypros i 2015. Uansett en veldig koselig tur hjem, og jeg er glad vi satt av så mye tid av romjulen til å reise hjem hit for å møte mange kjente igjen. 

Vi prøvde å gjenskape årets julebilde fra i fjor som dere ser i toppen. Det gikk så som så, da det blir vanskeligere og vanskeligere å få alle sammen fornøyde og i ro på et bilde. Vi får ta til takke med at de vokser til, og ikke har tid til å ta bilde når julegavene venter! Jeg fikk heldigvis mange fine bilder ut over julekvelden som jeg gleder meg til å vise dere. I mellomtiden kan du sammenligne årets julebilde med i fjor. Håper alle sammen har hatt en fin juletid! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar