hits

PLUTSELIG ER DET IKKE LIKE LETT Å LEGGE MEG UNDER KNIVEN

19.12.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

For noen uker tilbake fortalte jeg at jeg ønsket å ta ut silikonen jeg har i brystene. Jeg vet ikke om dette ønske i seg selv egentlig har en stor sammenheng med at jeg er blitt litt eldre. Men det som i alle fall er en stor forandring fra tidligere er at jeg ikke har tatt denne beslutningen like spontant som alt annet jeg har gjort. Jeg tok silikon for to og et halvt år siden. Da syns jeg ikke det var noe problem, og et valg jeg tok raskt. Jeg bestilte time til operasjon samme dag som jeg var på konsultasjonen. Denne gang har jeg gjort mye annerledes.

Jeg er nesten kjent for å være spontan. Jeg tar valg som passer meg der og da, og utrolig nok så har de fleste valgene jeg har tatt vært riktige. Når det kommer til timen min hos kirurgen denne gang, så merket jeg selv allerede før timen at jeg tok dette mye mer seriøst enn tidligere. Jeg stilte mer spørsmål til kirurgen, og ikke minst, så gikk jeg ut der i fra og sa jeg trengte noen uker på å bestemme meg for hva jeg ville. Jeg har faktisk ikke bestemt meg enda. Jeg vet hva jeg vil, og jeg vet hva kirurgen hadde av anbefalinger. 

Jeg har ikke gått til det steget der jeg har bestilt time for å gjennomføre det jeg ønsker å gjøre. Jeg står mellom to helt forskjellige valg fremdeles. Før jeg snakket med kirurgen hadde jeg flere ting jeg kunne ønske meg å gjøre. Jeg tenke mye på å ta ut silikonen, men samtidig ta et brystløft. Dette frarådet kirurgen meg, noe jeg selvsagt har stor respekt for. Tanken på å bare sette inn nye og mindre implantater var også en tanke. Og mindre implantater med brystløft var også noe jeg tok opp som et forslag. 

Poenget mitt og grunnen til jeg ønsker å fjerne er fordi jeg syns mine bryster akkurat nå er alt for store. Enkelt og greit. Det er ikke mer avansert enn det. Jeg skal ikke løpe rundt med puppene ute, og ikke ser de ut som de gjorde før mitt siste svangerskap. De er blitt mye større. Så de to valgene jeg sitter og tenker på nå er at jeg kan vente med å gjøre noe som helst, til jeg er helt sikker på at jeg er ferdig med å få barn. Eller velge å ta ut silikonen, og la de bli normale igjen. Begge løsningene jeg har kommet frem til gir meg en mulighet til å få flere barn om jeg ønsker det i årene fremover. 

Det er sikker mange som har blitt gravide etter å ha fikset på seg, jeg er jo selv et eksempel på det, men jeg ønsker sårt at jeg ikke skal ville endre på det noe mer fremover. Så spørsmålet mitt er jo enkelt og greit: skal jeg bestille time for å fjerne implantatene eller skal jeg ikke. Jeg skal holde dere oppdatert om på hva jeg ønsker å gjøre, men akkurat nå må jeg smake litt på tanken, som jeg tror jeg har bestemt meg for, før jeg sier det høyt. Det hadde vært veldig mye lettere å bestemme meg om man fikk se resultatet før man tok valget. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar