hits

MITT VIKTIGSTE INNLEGG

14.12.2017 - 14:00 Ingen kommentarer

Den siste uken har jeg fått opp øynene for en organsisasjon som heter Barnas Trygghet. Barnas Trygghet består av noen få ildsjeler som vier livet sitt for å redde mindreårige barn fra å få barndommen ødelagt. De jobber døgnet rundt for å avdekke og bidra til at pedofile som aktivt tar kontakt med små mindreårige jenter på nett skal bli tatt. Det er rett og slett den råeste organisasjonen jeg noen gang har sett, og måten de avslører pedofile på synes jeg er helt fantastisk. Ikke bare klarer de faktisk å få tatt mange, men de publiserer også videoer der de konfronterer overgriperne med det de faktisk har gjort. Videoer som jeg virkelig synes det er viktig at kommer frem, nettopp fordi at vi som mødre og fedre nettopp trenger å se hva som er virkeligheten i denne verden vi lever i. 

Senere legger de også ut chatlogger på deres Facebookside, der man kan se hvordan voksne menn prater med små midreårige på en forferdelig og seksualisert måte. Etter å har chattet i lengre tid med profiler som "Anna 13" avtaler de å møte det de tror er en jente i alderen 12-15 år, men i stedet dukker to voksne menn fra Barnas Trygghet opp, og sørger for at politiet tar hånd om mennesker som aktivt ønsker å skade små barn.

Det finnes også de som kritiserer Barnas Trygghet for at de publiserer videoene med overgrepsmennene, og noen mener da at det er "synd" på disse pedofile, og at "stakkars de, livet deres blir jo ødelagt om folk finner ut hvem disse er". Når ble det synd på overgripere? Jeg klarer virkelig ikke se denne tankegangen, og i tillegg sladder Barnas Trygghet ansiktene på disse mennene. Hvem er det som egentlig mener at det er synd på pedofile? Jeg tørr i alle fall å gjette på at de som tenker sånn, selv ikke har barn. Men om du likevel sitter med tanken om at det er synd på en pedofil 50 år gammel mann, så ber jeg deg tenke tilbake til da du var 11 år, og spør deg selv om hvordan du syntes det hadde vært å blitt voldtatt av en som er 40 år eldre enn deg.

Jeg kjenner det gjør vondt å se på, og jeg merker at det får frem minner fra ting jeg selv opplevde som liten. Som jeg skrev i boken debuterte jeg da jeg bare var rundt 11-12 år gammel, og bare noen dager etter jeg var fylt 13 år gammel hadde jeg sex med en mann på 18. En mann som egentlig har gjort veldig mye av de samme tingene som mennene i videoene nedenfor, nemlig snakket seksuelt med mindreårige i lang tid, for så å avtale et møte. Noe denne mannen gjorde med meg helt fra jeg var 11 år gammel. 

Barnas Trygghet er noe vi trenger i samfunnet. Og jeg vil virkelig vise takknemlighet for den jobben dere legger ned. Jeg oppfordrer derfor absolutt alle som leser dette til å være med på å gjøre en forskjell, enten ved å dele innlegget, gi det en "like" eller vipse et beløp til 91783, og på den måte støtte en enormt viktig sak! Jeg håper også du vil dele dette videre, for å vise at du, sammen med meg står opp for barn som ikke klarer det selv. 

 

Med tillatelse fra Barnas Trygghet har jeg fått lov til å dele deres videoer og bilder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar