hits

TRE GANGER HURRA, FOR KJEKKASEN MIN!

12.12.2017 - 12:00 Ingen kommentarer

Tenk at min skjønneste lille William plutselig begynner å bli stor gutt! William er tre år i dag, og jeg er selvsagt verdens stolteste mamma. Jeg husker så godt graviditeten med William i magen. Dagen jeg fikk vite jeg ventet en liten gutt. Jeg var så takknemlig og så stolt. Jeg er helt i sjokk over hvor fort tiden går. Og hver eneste gang noen av barna har bursdag tar jeg meg selv i å tenke tanken på at tiden går for fort. Jeg må si jeg syns det er litt skummelt, men samtidig veldig godt å se hvor fine og selvstendige de begynner å bli. 

William har blitt en utrolig kjekk ung gutt. Jeg vil kalle ham en ung gutt fordi han er så høy, pen og selvstendig. Han har arvet mye av min personlighet, med en stahet uten like. William er blitt en snill og dypt inne ligger det også en veldig omsorgsfull gutt. Det er ikke lett å være den mellomste i gjengen, men likevel klarer du å finne din plass. 

En flink storebror er du blitt, som er flink til å passe på at Lucas alltid har alt det han trenger. Og en fantastisk lillebror er du også, til en jente som vet hvordan hun skal bruke makten som den eldste. Jeg er så stolt over deg, William, og jeg gleder meg til å feire nok en bursdag her hjemme når du kommer hjem fra barnehagen i dag. Gratulerer så mye med dagen skatten min, mamma elsker deg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar