hits

JEG HATER JULEKAOSET!

10.12.2017 - 14:00 Ingen kommentarer

annonse: Get inspired

Her i hus er de fleste julegavene i hus, men jeg vet at mange venter litt til siste liten før de går til innkjøp av årets julegaver. Jeg har jo nevnt tidligere at jeg hater julekaoset som oppstår på kjøpesentre rundt om i landet når det nærmer seg jul, og at jeg foretrekker å få flest mulig av julegavekjøpene unnagjort på nett i ro og fred. Og min julegavebutikk nummer 1 på nett er uten tvil Get Inspired. 

Hos Get Inspired har jeg handlet julegaver i flere år allerede, både til venner og faktisk også meg selv. Det siste året har jeg hatt et større samarbeid med Get Inspired, og flere ganger fått lov til å dele ut ekstremt gode rabattkoder til dere, og nå blir det altså siste sjansen til å sikre seg julegavene hjem i posten før jul!

Jeg har plukket ut 75 av mine absolutt favoritter fra Get Inspired, blant annet mine favoritter fra Kari Traa, UGG, Peak Performance, Nike og mange flere. Og faktisk fått min egen spesielle julegavekategori i butikken. I tillegg til  at jeg har en rabattkode til alle mine følgere som gir deg 25% rabatt på alle mine 75 julegavetips! Rabattkoden er: ANNAJUL og den kan du bruke HER! (annonselink)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar