hits

DET ER PÅ TIDE Å BLI VOKSEN

08.12.2017 - 10:10 Ingen kommentarer

Hvor skal jeg begynne? Jeg har startet med å ta mer og mer avstand til bloggen, selv i perioder når jeg er tilbake. Jeg prøvde meg på en liten «Tilbake til 2015» med fire innlegg om dagen, uten at jeg syns det gikk som jeg håpet. Nå skal jeg ta med meg noe videre fra dette likevel, selv om ikke alle fire innleggene kommer så vil jeg likevel fortsette med de vanlige hverdags-innleggene mine, for de tror jeg både jeg og dere trenger på en blogg for å se personen bak alle meningene. 

Jeg merker at jeg virkelig føler på at det er på tide å bli voksen. Jeg sier ikke dette som et åpen kort for å bli ned-slengt med dritt og aller grunner til hvorfor du er enig. Hvis du er enig, så betyr det bare at du har følgt meg lenge, og ser at jeg har gjort mange feil. Jeg vil også like å påstå at jeg har gjort mye riktig også, og ikke bare at bloggen min har vært i veien for alle. For det har den ikke. Likevel har jeg blitt eldre, og dere har blitt eldre. 

Jeg var 15 år når jeg startet å blogge bak mammatilmichelle. Jeg gikk på ungdomsskolen, og var kun en ung liten jente. Jada, jeg hadde barn, men dere har sett meg gjennom hele min ungdomstid. Dere har sett meg bli voksen. Selvfølgelig har jeg gjort mange feil, og gjerne spesielt de siste to årene. I dag er jeg på dagen 21,5 år. Mitt liv har gått videre, hvorfor holder jeg fremdeles fast på den barnslige meg på bloggen? Jeg har spurt meg selv om dette i noen dager nå, og tror endelig at jeg har kommet frem til et svar.

Tro det eller ei, men bloggen har vært min bestevenn gjennom alle disse årene. Med bloggen så mener jeg også dere lesere. På bloggen har jeg kunnet kommet og fått støtte, enten jeg har vært skuffet, såret, redd, lykkelig, eller kjedet meg. Jeg har hatt mange oppturer og nedturer med denne bloggen, akkurat som man har i et vanlig vennskap. Jeg har hatet den, og aldri ville skrive noe igjen, jeg har trengt tid for meg selv, men på en eller annen måte så har vi alltid funnet veien tilbake til hverandre, akkurat som man gjør med en ekte venn. En venn man kan være barnslig med, en venn man kan være seg selv med.

Nå er det på tide for meg å vokse opp. Klikk betyr ikke noe lengre, men tusen takk for følget. Bloggen er ikke min bestevenn lengre, selv om den fremdeles skal få lov til å være en av dem som står meg nærmest. Jeg kommer ikke til å gi meg med bloggen, men bare begynne litt på nytt igjen. Ha litt mer respekt for meg selv, ikke dele kroppen min med hele verden, eller ha stort fokus på ting som kan holdes privat, som sex og tidligere sexliv. Jeg har heldigvis gode venner, som kan lytte til de historiene, så kan bloggen få lov til å bli kjent meg Anna som jeg er i dag. Den Anna som ble voksen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar