hits

EN LITEN MINI MICHELLE

07.12.2017 - 12:12 Ingen kommentarer

annonse: MissMiniMe

Alle småjenters drøm kommer under juletreet til Michelle denne julen. Michelle har ønsket seg dette lenge, og jeg må si at dette helt ærlig er like gøy for meg også! En liten mini Michelle, skal pakkes opp, og jeg gleder meg til å se ansiktet hennes når hun ser en dukke som er så lik seg selv, og i samme kjole som henne. Michelle har hatt en MissMiniMe dukke lenge, men den har ikke vært så veldig lik på henne. Nyheten Miss Melina er prikk lik på Michelle! Fremover har jeg fått muligheten til å jobbe tettere med MissMiniMe, og har mye gøy i vente! Da vil blant annet dukken Michelle nå har fått også endre navn, til Miss Michelle! 

Har du ikke kjøpt årets julegave til en i familien mellom 5-12 år vil jeg virkelig anbefale denne til alle små og store jenter! Ja, selvsagt til alle gutter også.Jeg er alt for å ta guttene også med på en rosa drøm med kjoler og langt fint hår! Guttene mine skal få seg jentedukkene av seg selv her hjemme så snart de blir litt eldre! Jeg tror dette er en leke som man leker lengre med enn vanlige dukker. Det er så utrolig mye fint tøy og fine detaljer som følger med, som gjør det gøy selv for meg som mamma og sitte å holde på med det. Klærne og tilbehør kommer i kjempefine esker, med silkebond og silkepapir. Det gir en utrolig eksklusiv følelse, som gjør at selv de små tar ekstra godt vare på dukken og tøyet. Den dagen ikke dukken blir lekt med lenger kan den og klærne legges i eskene og spares som et minne fra lek i barndommen, det kan derfor være fint å ta vare på de fine eskene!

Alle dukene kommer med Standard antrekk i esken, men jeg har tatt dukken ut av esken og kledd henne i kjolen jeg tror Michelle liker best, og lagt henne tilbake i esken klar for julaften. Jeg har også skrevet inn i det passet som følger med dukken. Det er kjempe gøy å ta med dette når man reiser rundt, for å få et ekte stempel i dukkens pass. Dette lille passet er noe barna vil ta vare på sammen med dukken, og det vil bli brukt til en liten minnebok, som viser når barnet fikk dukken og hvem hun fikk den av, og  hvor dukken har fått være med på tur opp gjennom barndommen. Dukkene har et nydelig tett hår som er laget som små parykker som er limt til dukkens hode. Håret kjennes nesten ut som ekte hår men for å holde dette fint over tid er det viktig å børstet håret forsiktig og med riktig børste kun etter behov. Gå inn å se hvilken dukke som ligner mest på din prinsesse HER! (annonselink) PS! Siste frist for bestilling med garantert levering før jul er 16. Desember

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar