hits

DEN PERFEKTE JULEGAVEN

05.12.2017 - 10:00 Ingen kommentarer

annonse: Daniel Wellington

Nå er tiden inne for å handle de siste julegavene for året, og for hver dag som går blir det mer og mer folk i butikkene rundt om i landet. Og for meg som ikke er spesielt glad i kø, så passer det dårlig å være sent ute med julegavene. Derfor handler jeg som regel alt av gaver på nett. En av de julegavene jeg har gitt bort de siste to årene er klokker fra Daniel Wellington. Både til meg selv og venner faktisk.

Det er noe helt spesielt med å åpne en litt eksklusiv gave. Jeg syns at alt av klokker, og tilbehør er den perfekte julegaven til de aller fleste. Dette kan være den perfekte gaven til kjæresten, svigermor, en søster eller god venn. Jeg er så heldig at jeg har fått samarbeide med Daniel Wellington flere ganger, og noe av det viktigste for meg i samarbeidet er at det skal komme dere til gode.

Det gjør det også denne gangen, for jeg har nemlig fått en 15% rabattkode som gjelder oppå all annen rabatt. De har nemlig akkurat nå en kampanje der du får 10% på klokke + cuff, noe som betyr at du sparer hele 23,5% med rabattkoden min! Rabattkoden du bruker er mammatilmichelle og den kan benyttes inne på Danielwellington.com (annonselenke)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar