hits

SLIK TJENER DU EKSTRA PENGER FØR JUL!

29.11.2017 - 13:00 Ingen kommentarer

annonse: meningstorget

Å tjene penger til livets opphold er sjeldent enkelt, men visste du at du akkurat nå kan tjene både penger og fordeler uansett hvor du måtte befinne deg? Selv om du sitter på en buss, en trikk, eller bare hjemme i sofaen! Meningstorget.no (annonselink) har jeg snakket om tidligere, det er en portal som belønner deg for å gjennomføre enkle spørreundersøkelser. Meningstorget.no (annonselink) gir deg muligheten til å påvirke en rekke store brands, gir deg som forbruker en stemme, i tillegg til at du belønnes for å gjøre det. Du svarer rett og slett på noen enkle undersøkelser akkurat når det måtte passe deg, og mottar belønning for det.

Tenk så deilig å tjene noen ekstra kroner på sengekanten, eller mens du sitter på t-banen? Du kan få muligheten til å påvirke store brands, der du for eksempel kan påvirke innkjøp, produkter eller nye tjenester. Ved å delta i undersøkelsene  på Meningstorget.no (annonselink) kan du motta alt i fra penger (via Paypal), til gavekort eller kuponger på store nettsteder som iTunes, og mange flere.

Meningstorget.no er i alle fall en genial mulighet for deg til å tjene noen ekstra kroner i situasjoner der du ellers bare ville ventet bort tiden. Jeg burde nok i alle fall brukt litt mindre tid på Instagram, og heller litt av den tiden til undersøkelser. Rett og slett en perfekt mulighet til å tjene noen kroner, og unne deg en fin middag med venner ute, et par nye bukser, eller kanskje en fridag? Du kommer i gang superenkelt HER! (annonselink)  PS. Du må være over 18 år for å delta i undersøkelsene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar