hits

BARN TRENGER MINNERIKE ØYEBLIKK

28.11.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Nå som det virkelig nærmer seg jul, er det vel på tide å fortelle dere om mine juletradisjoner sammen med familien. Nå skal det sies at jeg er utrolig tidlig ute hvert eneste år med julestemningen. Vi startet å drikke julebrus i helgene helt siden det kom i butikkene i oktober, og juletre er som regel pyntet og på plass før 1.desember, akkurat som i år. 

Julen for meg er den fineste tiden på året, derfor vil jeg nyte den så lenge som overhode mulig. Jeg føler julen samler familien på en helt annen måte her hjemme. Alt blir koselig å gjøre sammen, enten det er en vinterfilm vi setter på, eller om det er julekalenderen som åpnes. Hver eneste dag fra 1.desember og frem til jul, så åpner vi sjokoladekalenderen sammen. Vi lager et stort nummer av det og setter oss i en ring på gulvet. Utrolig koselig som ikke krever mye av oss, men som likevel gir så utrolig mye tilbake. 

Når november kommer er det alltid Plutti Plutti Pott show rundt om i Norge. I fjor så valgte jeg å ta med Jan og barna til Stavanger for å se denne forestillingen, og det ble fort bestemt at det måtte gjentas. Vi har selvsagt vært tilbake igjen der i år, og det ble en like koselig tur som i fjor. I fjor gikk vi også til Dyreparken dagen før julaften, det var utrolig rolig og hyggelig. Vi går i dyreparken, som om det var en turløype til hverdags, både med og uten barn. Men så nært julaften er det en annen ro i både oss voksne og barna. Samtidig som det nesten ikke finnes et annet menneske i hele dyreparken. 

Jeg elsker tradisjoner og skape minner med familien min, som jeg også håper de setter pris på og kan huske tilbake på når de selv får barn en dag. Jeg mener at det er de små øyeblikkene barna setter pris på. Man trenger ikke alltid gjøre noe stort, bare vise barna at vi syns øyeblikkene er store og minnerike, så skal det ikke så mye til før barna også syns det selv. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar