hits

MINE BARN FÅR IKKE FEIRE 1 ÅRS DAGEN

27.11.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

Jeg har en veldig streng regel her hjemme at ingen bursdager blir feiret stort, før barnet blir 2 år gammel. Det har vært veldig viktig for meg å gjøre det likt for alle barna og derfor er jeg blitt utrolig streng på akkurat dette. Med Michelle så ble det ikke noe stor feiring på et årsdagen, og på William sin første bursdag, så reiste vi hjem fra Kypros, i tillegg til at det var rett før jul også den gang, som det er hvert år. Derfor var det viktig for meg at heller ikke Lucas skulle få en unødvendig stor 1-års feiring. Så tenker jeg samtidig at det er jo mye bedre å lage bursdag og stas på noen som faktisk ser og forstår. 

Nå vet jeg at barna har en sterk personlighet og egne interesser når 2 årsdagen nærmer seg. Det er derfor lett å velge tema som selv så små barn, ser at man kun har valgt for deres skyld. William fikk en traktor bursdag i fjor, fordi det var det eneste han brydde seg om i lang tid. I år har han flere ting og figurer han liker godt, og jeg har derfor spurt ham hva han selv ønsker som tema på bursdagen sin. Han har jo sett både Michelle sin heste-bursdag, gull-bursdag, og selvsagt sin egen fra i fjor. Han visste derfor hva jeg mente med tema. 

Han ga meg et tydelig svar, og uansett hvor mange gode ideer søsteren har kommet med i mellomtiden, så har han vært veldig bestemt på at det han faktisk sa første gang jeg spurte, er det han fremdeles ønsker. Så jeg gleder meg til å rigge i stand en bursdag jeg aldri har vært i nærheten av tidligere. Jeg elsket å lage i stand heste-bursdagen til Michelle i fjor, som også var veldig utenom det jeg har laget før. Jeg er sikker på at jeg kommer til å sitte igjen med samme følelsen etter dette tema. 

Nå skal det sies at jeg er unormalt glad i å stelle i stand temafester, og gjør dette like mye for min egen del som for barna mine. Det er kanskje et av mine mest kreative i meg som mamma. Bursdager er så viktig for meg, og jeg har alltid elsket bursdager, både mine egne og andres opp gjennom årene. Jeg elsker å gjøre stas på bursdagsbarnet. Og husker alt fra lærere fra barneskole sin bursdag til venners venner. Jeg er utrolig dyktig på akkurat det, og sier noen en bursdag til meg, så kan du nesten være sikker på at jeg husker den! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar