hits

NYE NAKENBILDER ER LEKKET!

14.11.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

Nok en gang er en kjendis i fokus etter å ha fått lekket nakenbilder av seg selv, og jeg kan ikke annet enn å føle med henne. Det er en fryktelig ting å gjøre mot et annet menneske, både av den som har fått tak i bildene, men ikke minst også de som sprer de. Men ingen av disse provoserer meg mest, de som provoserer meg mest er de idiotene som i diverse forum og kommentarfelt som sitter å sutrer over at kjendiser er så dumme som tar disse bildene. Ja guess what, din datter har også sånne bilder, både på sin egen telefon og helt sikkert på flere andres telefon også.

Nå lever vi i 2017, og enten du liker det eller ei, så eksisterer sånne bilder. Jeg tror jeg knapt kjenner noen i tenårene/tyveårene som ikke har et eneste seksualisert bilde av seg selv enten på datamaskinen eller på telefonen. Hvorfor det er sånn tørr jeg ikke svare for, men det er realiteten. Men at de av oss som har sånne bilder har mindre forstand enn mennesker som ikke har det, går jeg ikke med på. Uansett om du har bilder av deg selv, om du har sendt bilder av deg selv, eller om du har fått lekket slike bilder, så er det INGENTING galt med DEG!

Det er kun to tapere i en sånn sak, og det er de som er idiot nok til å spre de bildene, og ikke minst de idiotene på diverse forum som sitter å rakker ned på andre. De er de eneste taperne. Nå er det ikke lenge siden jeg satt midt i en liknende sak, som det ble store overskrifter av både i Norge, Sverige og Danmark. Uansett hvor mange ganger dette skjer, så er det tydeligvis big news. Det er en typisk sak som får frem de værste nettrollene og meningene i folk, og det er de eneste som det virkelig er synd på når man ser på alt i et større bilde. Jeg kom meg videre i livet, men de samme som klagde på meg den gang, sutrer videre i dag, og helt sikkert neste gang det skjer også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar