hits

JÆVLA PAPPA

13.11.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg blir like sinna hver eneste gang jeg ser noen kommentere det. Jeg får en enorm følelse av å måtte forsvare meg selv, og ikke minst mine tanker om det hele. Ja, jeg har tre barnefedre, jeg tror jeg er mer klar over dette enn hva enkelte av dere sier om saken. Jeg har tatt et valg hver eneste gang jeg har blitt gravid, og visst konsekvensene av valgene mine, har dette gjort meg til en dårlig mamma? Å ønske å ta vare på de barna jeg får, uansett hvem som har laget dem. Til syvende og sist er de mine barn. 

Jeg setter foten min ned nå, og skal si noe jeg virkelig ikke syns noe om selv. Siden det er så mange som mener ting om mitt liv og min «uvanlig» familie, har jeg tenkt å si hva jeg ikke kan fordra. Det er faktisk de damene som blir gravid, og velger det bort, kun fordi det ikke er i et ekteskap, eller med mannen de tror vil være der livet ut. Hva er mer egoistisk enn det? Hvilket liv fikk det barnet? Nå går jeg hardt ut, fordi jeg er såret og sint for at noen faktisk kan mene noe om mine.

Jeg vet minst like lite om din situasjon, som det du vet om min. Det er mulig man har gjort seg noen tanker, og tror man vet hvordan det henger sammen, men det gjør man ikke. Jeg vet ikke noe om det jeg selv dømmer, men jeg tør og si det høyt fordi jeg er sikker på at det ligger mye mer bak historien din enn det jeg vet om. Hvorfor kan ikke folk tenke sånn om meg? Hvorfor er det så lett og tro at jeg har delt alle mulige vinkler på min virkelighet bare fordi jeg er åpen om andre ting? 

Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er sannheten, hvordan mitt liv er, og hvordan mitt liv har blitt som det er i dag. Ikke kom og fortell meg hva en pappa er, for det vet jeg forbanna godt selv. En pappa er en mannsrolle i et barn sitt liv, en person som tar vare på, trøster og elsker et barn. Det kan være en som er der annen hver uke, eller kun i helgene. Poenget er at det er mann som på et eller annet tidspunkt har et ansvar for et barn. Mine barn har kun en pappa, og det har aldri vært noen andre. 

Ja, det kan brukes mot meg hele livet at det finnes tre biologiske menn her, som har laget hvert sitt barn med meg. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg må si det, men det er forbanna lett å lage et barn. Mennesker gjør det hver eneste dag. Hvis det er det som er målet for å få tittelen «pappa» så hadde vel alle mødre også bare valgt å gå. Poenget er at livet er ikke a4 for noen, men en tittel som noe så dyrebart som pappa, skal fortjenes av en hver mann, før de er fortent til å bli kalt det. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar