hits

11.11

11.11.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, for jeg vil ikke at en så fin dag skal bli trist. Det er alltid vanskelig å ta opp noe som jeg vet er privat og sårt for meg. Det er ingen følelse i verden som er verre enn savn. Nå er vi kommet til 11/11 i år også, den ene dagen i året der alle mine tanker kun er rettet en plass. Min kjære morfar, ville hatt bursdag i dag. Jeg er sikker på at i år så hadde det blitt en utrolig stor og fin feiring, for i dag ville morfar blitt 70 år! Jeg har alltid hatt et stort og flott forbilde, som dessverre gikk bort alt for tidlig. Nå er det snart 8 år siden jeg mistet en viktig mann i livet mitt. 

Det har gått åtte år, med ting som har skjedd i mitt liv som jeg virkelig skulle ønske at morfar kunne få se og oppleve. Jeg har fått tre vakre barn, og selv om du aldri har møtt dem, så er jeg sikker på at du likevel har sett hvor fine og snille de er. Jeg er sikker på at du er stolt over meg, og den unge kvinnen jeg er blitt. Jeg skulle virkelig ønske du var her i dag, fordi i dag er du virkelig i fokus. 

Nå  skal jeg gifte snart meg med personen jeg har funnet som minner meg mest om deg, morfar. Hadde du vært her i dag, ville jeg ønsket at du følte meg opp alteret på min store dag. Jeg kommer til å ha deg med meg i tankene på min store dag, på samme måte som jeg har hatt deg i hjertet mitt hele livet. Jeg savner deg så utrolig masse, og ville gjort alt for å kun få en dag til sammen med deg. Tusen takk for alle minnene du har gitt meg i livet. Gratulerer så mye med dagen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar