hits

LA OSS VÆRE SINGLE!

11.11.2017 - 13:00 Ingen kommentarer

/annonse


I dag er en veldig spesiell dag i utgangspunktet, og det er noe jeg skal fortelle mer om senere. Men 11/11 er generelt en spesiell dato. Først og fremst ser tallet veldig fint ut i seg selv, men det er også faktisk verdens største handledag. 11/11 er Singlesday, som faktisk er verdens største handledag. Singlesday har sitt opphav i Kina, og er en slags anti-valentinesday. Her i Norge er det også mange nettbutikker som har kastet seg på tradisjonen, og jeg har samlet tre av de beste kuppene du kan gjøre akkurat nå!

1. Nelly.com (annonselink) er i gang med tidenes Singles Day salg. Det er sjeldent Nelly i det hele tatt har rabatter, rett og slett fordi de i utgangspunktet har så lave priser. Men i dag kan du spare opptil 25% på hele ordren din, slikt sparer man penger på årets julegaver! Hele deres Singlesdaytilbud finner du HER! (annonselink)

2. Zalando.com (annonselink) har fortiden en stor julegavekampanje med over 80.000 varer på SALG! Du sparer inntil 60% på merkevarer som Nike, Abercrombie, Armani, Boss, Kendall + Kylie, og Calvin Klein! Du finner hele deres supersalg HER! (annonselink)

3. Lekmer.no (annonselink)  har akkurat nå stort julegavesalg, med 50% på en mengde julegavefavoritter til barna! Her finner du favorittene fra Lego, Duplo, Paw Patrol, i tillegg til en mengde møbler til de minste. Deres julegavesalg finner du HER! (annonselink) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar