hits

DETTE VAR FRYKTELIG UBEHAGELIG!

10.11.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

I dag skjedde det noe som faktisk var fryktelig ubehagelig. En falsk Anna Rasmussen profil har i dag lagt til mange av mine gamle venner, og forsøkt å starte samtaler med de. Profilen var dum nok til å også legge til Jan og et par av mine beste venner, slik at vi raskt forstod hva som var på ferde. Nå ser det endelig ut til at Facebook har fjernet profilen, men jeg vet altså ikke hvor mye skade den rakk å gjøre. 

Jeg må i alle fall advare alle nåværende og tidligere venner at min ekte private Facebookprofil er denne, og at det er den eneste ekte profilen av meg, sammen med siden min Mamma Til Michelle som du finner her! Det tok alt for mange timer før den falske profilen faktisk ble fjernet, og det endte med at vi måtte true med politianmeldelse for å få vedkommende til å forstå hvor lite greit det er å tulle med andres identitet på den måten.

Og jeg skal innrømme at han eller hun klarte å gjøre meg ganske forbannet, som sikkert var meningen. Ellers har vi faktisk reist bort hele familien denne helgen, og blir borte frem til Søndag. Jeg skal oppdatere dere videre på hvor vi er og hva vi gjør senere! I mellomtiden ønsker jeg dere god helg alle sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar