hits

JEG ER GRUNN I SYKEHUS-INNLEGGELSE

06.11.2017 - 20:00 Ingen kommentarer

Har du noen gang hatt den følelsen av å være bekymret for noen, uten å få noen svar? Ingen svar på hva som har skjedd, eller hvordan det ligger ann. Ingen svar på hva som egentlig er grunnen til at ting er som det er. Likevel sitte med en anelse om sykehusinnleggelse og et helt hav av bekymringer. Vel, jeg er omtrent der, akkurat nå. Jeg har ingen som helst rett til å vite noe, samtidig som jeg sitter å føler jeg fortjener å vite hva som skjer. Jeg kan selvsagt ikke si et eneste ord om hva det gjelder, og det tror jeg er lett og respektere, men jeg føler likevel jeg må si fra.

Ting er helt fantastisk for tiden, og livet går som en drøm. Jeg har hatt en utrolig fin helg til tross for at jeg sitter lykkeliguviten om hvor alvorlige tilstander det er snakk om på andre siden. Jeg fikk nemlig beskjed om dette på torsdag i sist uke, etter å ha vært bekymret i over en uke på forhånd. Hvordan skal jeg håndtere noe, når jeg står her uten svar. Jeg kan ikke annet enn å leve videre i min boble før noen kan gi meg et svar på hva som egentlig skjer. Jeg håper jeg blir klokere i løpet av uken, for akkurat nå er jeg bekymret, og frustrert. 

Når man kommer opp i en situasjon som denne, vil jeg tro at det er veldig lett og lage et eget bilde av hvordan historien er, og hva som har forårsaket dette. Selv har jeg en helt haug av ting som jeg selv mener er grunnen og årsaken til dette, men jeg kjenner at det hadde vært utrolig mye lettere for meg å vite svaret. Det eneste jeg kan akseptere er at dette ikke er min feil, og at jeg aldri skal legge det på skuldrene mine, selv om noen tør å påstå at jeg er grunn i sykehus-innleggelsen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar