hits

MEDIA SKRIVER FEIL OM INNTEKTEN MIN I 2016!

31.10.2017 - 20:00 Ingen kommentarer

Den siste uken har det vært mye skriverier om fjorårets inntekter og jeg vil jo anta at det da også har vært mye kommentarer og meninger knyttet til artiklene som har blitt delt rundt om på Facebook. Jeg har jo lært meg til at det er mye interesse rundt disse listene, og uansett hvor mye jeg skulle sett at de ikke ble offentliggjort, så har jeg vell innsett at de nok blir værende en stund.

Men jeg ser media skriver spesielt en feil når det kommer til blogginntekten min, og det er at jeg har tjent over 2 millioner på at akkurat DU klikker deg inn på bloggen. Det stemmer ikke. Selvfølgelig ikke bokstavlig talt, men fakta er at jeg i 2016 ikke satt med noe bloggsamarbeid. Jeg tjente faktisk ikke penger på klikk i 2016, men kun på samarbeid og reklame jeg selv klarte å selge.

Nå er heller ikke klikk-inntektene som de var tidligere, for det er ingen hemmelighet at reklamemarkedet har forandret seg kraftig, og de største inntektene kommer av større samarbeid over lengre tid med gode annonsører/nettbutikker. Så sånn som det markedet har blitt, så er det ikke antall lesere som nødvendigvis sier hvor mye penger man tjener.

Om man får landet nok gode avtaler egentlig. Og det klarte jeg i 2016, til og med helt på egenhånd. På denne bloggen er det nemlig ikke noe PR team. Her er det bare meg, og sånn har jeg tenkt at det skal fortsette. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar