hits

BOKSIGNERINGEN: NY UKE OG NY BY!

30.10.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

Så utrolig gøy, nå skal jeg dra til hjembyen min og der historien startet for signering! Jeg gleder meg kjempe masse, og håper at det er mange kjente ansikter som har lyst til å møte opp for hilse på. Nå skal jeg hjem for å signere og det er hjemme de som leser virkelig klarer å sette seg inn i hvor de forskjellige plassene er beskrevet og hvor jeg er vokst opp. Dette er utrolig spennende. Jeg gleder meg utrolig mye, og skal møte opp på to plasser nå førstkommende lørdag! Kl.12.00 på Tastasenteret, og kl.14.00 på Kvadrat! 

Jeg må ærlig si at jeg både gruer og gleder meg aller mest til den signering jeg skal ha på Tastasenteret. Det er hjemme, og det er der jeg forventer å se mest kjente ansikter. Enten det er mennesker som er gamle naboer av meg, eller gamle klassekamerater. Gode venner, eller bare mennesker jeg har pleid å møte på butikken. Jeg gleder meg som et lite barn, og håper virkelig at ingen kjente tenker at det å kjøpe boken min kun er for blogglesere, for boken min er nok veldig gøy å lese spesielt for nettopp de som kan kjenne seg igjen i den. 

Enten det er snakk om å kjenne seg igjen i ulike situasjoner jeg har skrevet om i boken, eller om det er plassen i seg selv som er en så stor del av beskrivelsene i boken. Jeg gleder meg i alle fall kjempe masse, og håper vi ses på Tastasenteret, eller på Kvadrat på lørdag 4.november! Om du ikke befinner deg i nærheten av Stavanger, kan du gå inn på Snapchat (annarasmussen) og påvirke hvor min neste signering blir! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar