hits

25% RABATT PÅ ALLE JAKKER!

29.10.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

annonse

Her hjemme har vi hatt en deilig dag på hytta, med alt for mye god mat. Nå er vi endelig kommet oss hjem, også skal helgens siste timer brukes på litt jobb. En av de tingene jeg har gledet meg til å fortelle dere i dag er at du akkurat nå får 25% rabatt på absolutt alle jakker hos Get Inspired. Jeg har som mange av dere sikkert vet et samarbeidsavtale med Get Inspired, og denne gangen har jeg sikret meg en 25% rabattkode som jeg skal få dele med dere nå.

Bruker du rabattkode: AJ25 så får du 25% rabatt på absolutt alle jakker. Men vær rask, koden varer ikke lenge, og de beste kuppene forsvinner raskt! Jakkene finner du HER! (annonselink) I tillegg finner du deres gigantiske Halloweensalg med 30-60% avslag HER! (annonselink) Under har jeg plukket ut noen av de jakkene jeg har falt mest for, og det er bestselgere fra blant annet Twentyfour, Bergans, Kari Traa, og Peak Performance.

(alle linkene videre er annonselinker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER (annonselinker) 

 

Vinner av Facebook-konkurransene er trukket: Vinneren av 1 meter flaxlodd ble: Edel Kristin Nilsen mens vinneren av valgfri Kari Traa overdel er: Janne Merete Bratland dere må ta kontakt med Jan på epost: jan@inspirenorge.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar