hits

DEN ALLER SISTE BOKSIGNERINGEN

27.10.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

Nå har jeg vært på både Sørlanssenteret og i sentrum her i Kristiansand denne uken. I morgen kl.12.00 er siste stopp på sørlandet. Så om du enda ikke har fått mulighet til å komme på en av signeringene på sørlandet er det siste sjanse nå på bok-signering i morgen i Søgne. Kl.12.00 i morgen møter jeg opp på Norli på Tangvall, og håper det er mange som tar turen innom av både kjente og ukjente. Jeg gleder meg i alle fall veldig til å ha signering så nært hjemme. Jeg har ikke bodd i Søgne så veldig lenge, men likevel føler jeg at jeg trives veldig godt i en bygd som denne!

Jeg håper det er mange som har lyst til å kjøpe boken min på signeringen, jeg er tilstede for å signere bøker, og har du også lyst å ta et bilde gjør jeg selvsagt gjerne det også. Nå sitter jeg igjen med litt erfaring fra de to bok-signeringene som har vært, og må si at jeg dessverre må prioritere de som kommer for boken min, i form at at de som kun kommer for å ta bilde, må vente til jeg er ferdig med alle bok-signeringene, håper på forståelse for dette. Siden det er den aller siste signeringen, så deler jeg ut en signert gratis bok til en helt tilfeldig av de som ønsker å kjøpe boken. 

Om du da akkurat har kjøpt boken, eller har med en bok som er kjøpt fra før, kan du gi boken min til en venn, en annen på signeringen eller gi den i julegave til noen som ønsker seg boken til jul. Jeg gleder meg til å se hvor mange som møter opp. Neste stopp for bok-signeringene mine er i Stavanger. Men dette kommer jeg tilbake til når det nærmer seg mer. Akkurat nå håper jeg å se mange fine sørlendinger i Søgne i morgen først! God helg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar