hits

SÅ MANGE MILLIONER TJENER JEG PÅ BLOGGEN!

26.10.2017 - 23:00 Ingen kommentarer

Jeg er kanskje litt emosjonell her jeg sitter å skriver etter å ha tilbragt kvelden sammen med min kjæreste og sett en skikkelig romantisk film. Kun avbrutt av at vi plutselig ble oppmerksomme på at skattelistene kommer ut i natt. Og vi vet veldig godt hva det betyr. Det betyr store oppslag om hvor mye ulike kjendiser tjener, og ikke minst bloggere, som gang på gang viser seg å være fryktelig provoserende for mange.

For det å "bare" være en blogger er ikke lett. Det å stå oppreist inne blant alle meningene, alle spydighetene og all skadefryden. Det å vite at kommentarfeltene koker over dersom det kommer en positiv nyhet, og ikke minst en negativ nyhet. For jeg vet like godt som dere, at den dagen vi på ny forteller at vi venter et nytt barn, så vil noen, selv i et så fantastisk øyeblikk, få en trang til å fortelle verden hvor grusomt de synes det er at jeg skal få et nytt, elsket barn i hjemmet vårt.

Og da vil jeg nok en gang skrive om hvor fryktelig det er at mennesker skriver noe sånt. Også vil noen mene at jeg som er offentlig bare må tåle sånt. Jeg vet det, allerede før jeg velger å dele en sånn nyhet. Jeg har vært gjennom det tre ganger. Jeg vet også, at når jeg setter barna ovenfor meg selv, og knuser min egen dansedrøm i offentligheten, så sitter jeg bare å venter på å se andre godte seg over det. Mennesker, og til og med mennesker jeg trodde jeg var venner med, fryde seg i andres tårer.

Men jeg vet også at størstedelen av Norges befolkning aldri vil få oppleve mitt privatliv. Livet vi har som en helt vanlig familie. Middagene, turene i skogen, vår første skitur sammen. Og ikke minst hverdagen vår. Det er det eneste vi holder hemmelig, og det er det både barna og vi voksne holder unna offentligheten. Det vil aldri skrives en artikkel på TV2, VG eller bloggen om hvordan 1 års kontrollen til Lucas gikk på helsetasjonen, det kommer aldri på TV2 Nyhetskanalen de gangene vi lager middag sammen med barna, eller når vi går rundt juletreet som en stor familie. Det er privatlivet vårt. Og det er et liv jeg setter fryktelig stor pris på.

Samtidig har folk også en mening om inntekten min, og at det sikkert klør i fingrene til mange troll der ute når skattelistene slippes av media i morgen tidlig. Enten du mener at det er helt forgjeves, urettferdig, teit, lett-tjent, eller rett og slett er stolt på mine vegne, så har jeg hatt en lønn det siste året som har gitt meg og familien min mange fine opplevelser og muligheter. I løpet av 2016 tok jeg ut 2,246.334 kr, noe jeg selv er veldig takknemlig for. Dette har vært med å bidratt til et innholdsrikt og spennende år for oss her hjemme, og jeg beklager hvis du hater meg for å unne barna mine det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar