hits

JAN HAR SAGT OPP JOBBEN SIN!

26.10.2017 - 20:00 Ingen kommentarer

reklame for min kjære forlovede, samboer og barnefar

I tillegg til ønsker om silikonfjerning er det flere ting som har skjedd her siden jeg forsvant fra bloggen i September. En av de største forandringene må være at Jan har sagt opp jobben sin. Etter å ha startet for seg selv for drøye 2,5 år siden, vet jeg det er spesielt for han å avslutte dette kapittelet. Men nå er altså det kapittelet historie, og her hjemme er et nytt kapittel allerede på trappene. Det har dere sikkert merket også i forbindelse med Inspire Norge innleggene mine det siste døgnet.

Og det er egentlig mye av grunnen til at jeg er tilbake på bloggen også. I utgangspunktet var planen å være borte en stund til, men jeg klarer ikke bare sitte å se på at Jan jobber og engasjerer seg i sitt nye prosjekt, uten å ha noe å fokusere på selv. Det har vært veldig gøy å se han så motivert som han har vært de siste dagene, og det er uten tvil motiverende for meg også! Og det føles veldig godt for oss begge å ha vært vårt prosjekt som vi begge kan legge sjelen i. Også driver vi jo faktisk med ganske mye av det samme, og kan på den måten spille hverandre gode.

I går delte vi ut en Kari Traa overdel til verdens heldigste vinner, Marit Engøy Westby, og akkurat nå har vi en stor konkurranse der premien er 1 meter med Flax-lodd som trekkes ut blant alle som liker Jans nye side Inspire Norge! (annonselink) Der trekker vi en vinner allerede til Søndag! Det er utrolig spennende med ny jobb for Jan, syns jeg. Jeg tror alle par på en eller annen måte blir påvirket av jobbsitasjonen man har. Enten man har sagt opp jobben, måtte slutte, eller ønsker å prøve noe nytt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar