hits

VINN EN MILLION KRONER!

25.10.2017 - 21:00 Ingen kommentarer

annonse

Stadig vekk det siste året har jeg kjørt ulike konkurranser på Facebooksiden min, og delt ut spesielt mange ullsett fra Kari Traa. Det i seg selv er en veldig gøy konkurranse, og jeg opplever at veldig mange synes det er artig å delta på de type konkurranser. Det synes selfølgelig jeg også er gøy, og jeg prøver å kjøre så mange kule konkurranser som jeg har mulighet til. Og denne gangen fikk jeg en mulighet som jeg virkelig syntes det hadde vært gøy å få dere med på.

Sammen med Inspire Norge skal jeg nemlig dele ut en meter med Flaxlodd, og derfor har du for første gang mulighet til å bli millionær på bloggen her. Jeg kan vell ikke akkurat gi noen milliongaranti, men enklere konkurranse tror jeg aldri jeg noensinne har hatt. Det eneste du trenger å gjøre er nemlig å klikke "like" på knappen under her! Så trekkes det en vinner blant alle de som gjør nettopp det!

 
 

Vil du doble vinnersjansene dine kan du også melde deg på konkurransen på Facebooksiden min HER! 

 Gårsdagens vinner av Kari Traa Rose overdel ble forresten: Marit Engøy Westby (Du må ta kontakt med Inspire Norge på Facebook, så ordner de premie)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar