hits

JEG HAR GJORT EN STOR FEIL

25.10.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

Hjelp det føles så rart å være tilbake, men det føles veldig godt også. Jeg har ikke vært helt fraværende i tiden jeg har vært borte, da boken min har gjort at jeg har stilt opp på signering og lansering. I går hadde jeg min aller første boksignering. Den var på Sørlandssenteret. Det ble veldig koselig, og det møtte en god gjeng opp. Når det gjelder neste signering, så skrev jeg helt feil! Det er ikke signering i markens i dag, som jeg skrev at det var, det er ikke før i morgen!! 

I morgen kl.17.00 håper jeg at det er mange som har lyst til å møte opp på Norli i Markensgate her i Kristiansand sentrum! Jeg gleder meg. Beklager så mye om det var noen som møtte opp i dag, jeg tar på meg all skyld og håper virkelig ikke at det var noen som møtte opp i dag. Signeringen varer kun i 20 minutter, derfor håper jeg alle er på plass fra kl.17.00. Det går veldig raskt når det først er i gang, da både jeg og mange som regel kommer litt før tiden.

Håper å treffe på mange fine. Jeg skal ha signering rundt om andre plasser utover høsten og frem mot jul, så hvis du har spesielt lyst til at jeg skal komme der du bor, så vær så snill å legg igjen en kommentar på hvor, sånn at jeg kan få det med meg og ta det videre. Jeg har lyst til å møte så mange som mulig. Jeg elsker å sette et ansikt på de som leser bloggen min til vanlig, men også ikke minst de som leser boken min. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar