hits

FU*K DEM, DE ER IKKE VERDT MITT LIV!

25.10.2017 - 12:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok, i bokhyllen bak meg i bilde

Bare en uke etter at jeg forsvant fra bloggingen i september, var det boklansering. Jeg var så utrolig spent på å se hvor mange som ville møte opp, og ikke minst om det ble en positiv opplevelse for meg, eller om det ville bli en kveld jeg bare ville bli ferdig med. Jeg hadde utrolig mange gode venner som møtte opp, samtidig med en gjeng med trofaste lesere som støttet meg gjennom en nervepirrende kveld. Det ble en helt fantastisk kveld, og jeg var så fornøyd med hele kvelden. 

Jeg ble utrolig overrasket over flere som møtte opp, og er takknemlig for hver og en som stilte opp denne kvelden, både bloggere, lesere, alle de som var tilstede fra Gyldendal sin side, gode venner, og til og med noen bekjente. Med bekjente så mener jeg vel så og si kun et menneske som virkelig satte meg ut. Et menneske som jeg ikke så for meg lengre visste hvem jeg var en gang. En gutt fra Stavanger, en jeg gikk i klasse med på hele barneskolen. Jeg var mye med han i andre til fjerde klasse, men jeg må jo innrømme at vi ikke har snakket sammen de siste årene. 

Jeg ble i alle fall veldig takknemlig for oppmøte, og for meg var denne kvelden starten på noe som viste seg å bli to helt fine uker. Jeg var rimelig langt nede når jeg ble borte fra bloggen, og det skal jeg være så ærlig å innrømme. Å ha to dager på rad uten noe som helst negativt er det jeg har vært vant med nå i flere måneder før jeg tok en pause fra bloggen, og vært fornøyd med det. Men når det plutselig kun ble dager der jeg la meg om kvelden og gråt, så var det nok. 

Jeg er takknemlig for alle som tok seg tid til å sende meg sin støtte i tiden jeg har vært borte. Jeg har fått utrolig mye godt å lese mens jeg har vært borte, og jeg håper og tror jeg kommer sterkere tilbake igjen nå. Tusen takk for alle fine ord, og tusen takk for at dere alltid er like trofaste som dere har vist gang på gang at dere er. Jeg er tilbake igjen, og kun for å vise dere at hatere aldri får lov til å vinne!! Fu*k dem, de er ikke verdt mitt liv! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar