hits

JEG ER SÅ UTROLIG MYE BEDRE ENN DEG!

20.09.2017 - 22:00 Ingen kommentarer

Jeg er dritt lei. Jeg vet ikke hva jeg kan skrive nå som kommer fornuftig ut. Jeg er bare nødt til å si fra. Ja, jeg er oppmerksomhetssyk. Ja, jeg lager syke overskrifter. Ja, jeg er ute etter klikk for å tjene penger. Ja, jeg har barn. Ja, jeg kan være åpen om kropp, og vise mye mer enn kanskje akkurat du hadde gjort. Ja jeg er ute etter å provosere og engasjere, men det er noe helt annet enn å be om å bli hatet. Så fortell meg en ting. Fortell meg hva jeg har gjort deg, du som bruker så mye tid på å skrive piss til meg? Hva har jeg gjort deg personlig? 

Jeg kommer ikke på en damn shit. Jeg kjenner ikke deg på samme måte som du ikke kjenner meg. Ja, du liker å tro at du kjenner meg. Kanskje du har lest bloggen min noen år, eller kanskje du kun har lest et innlegg her og der? Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet veldig godt, er at du ikke kjenner meg. Hvorfor har du lov til å skrive alt det forbanna drittet til meg? Jeg prøver bare å gjøre jobben min. 

Ja, jeg tjener penger på bloggen. Jeg tjener penger på å være åpen og ikke minst være ekte og vågal. Men hvorfor hate meg for det? «Stakkars barna dine» går igjen hver eneste dag. Siden jeg ble gravid for 7 år siden, så har jeg fått hørt og lest det hver eneste dag. Jeg skal love deg at mine barn har det jævlig bra. Bedre enn veldig mange andre barn faktisk. Jeg tør å si det. Fordi jeg tørr å være ærlig. 

Skal du hate meg for å mene at barna mine har flere muligheter i fremtiden enn veldig mange andre barn? På grunn av min jobb, og måten jeg står i hat hver eneste dag, så gir jeg mine egne barn en mulighet til å sikre seg både egne boliger og jobber som tenåringer. Jeg har tre barn, og alle tre klarer jeg å gi en god økonomisk start på livet. Skal du hate meg for å ville gi barna mine en fin fremtid? Skal du hate meg fordi jeg var en alenemamma som kun ville vise datteren min at hun kunne bli og gjøre akkurat det hun vil når hun blir stor? 

Jeg spør deg, du som hater på meg hver eneste jævla dag. Hvorfor meg? Hva har jeg gjort til å fortjene å leve med at du ikke tror barna mine har det bra med meg som mamma? Nok er nok. Jeg kan ærlig innrømme at jeg aldri hadde klart å leve i alt dette hatet om det ikke var for nettopp barna mine som fortelle meg noe annet hver dag. «Mamma, du er verdens beste mamma, og jeg er glad for at jeg har deg» er en setning som går igjen. 

Takk gud for at jeg er et bedre menneske enn deg som sitter å hater på nett. Takk for at jeg er bedre, og kan vise barna mine hva som er rett og galt. Takk for at mine barn bare skal se et nakenbilde av mammaen sin, og ikke alt hatet hun har skrevet til andre da de var små. Tusen takk for at mine barn er så kjærlig og snille. Min oppgave er å lære dem å fortsette å være veloppdratt og snille med andre mennesker, både kjente og ukjente. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar