hits

SE HVORDAN DU KAN KJØPE BOKEN MIN BILLIGST MULIG!

20.09.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

Det er bare noen få dager til boken min kommer ut i butikkene. Jeg får boken forhåpentligvis rett fra forlaget og hjem i posten, allerede før helgen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å holde boken i hendene mine. Jeg tror først da at jeg skjønner alvoret og stoltheten i det å gi ut en bok. Jeg gleder meg utrolig mye til å la dere komme så tett på livet mitt, på en helt annen måte enn det som er mulig på en blogg. Jeg kjenner at jeg har lyst til å møte alle som vil lese boken min. Jeg føler den er så utrolig personlig, og jeg har lyst til å sette noen ansikt på de som skal lese boken. 

Siden det er vanskelig å møte alle, har jeg lyst til å oppfordre dere til å ta et bilde med forsiden på boken min, og legge den ut på instagram med hashtag #AnnaRasmussen så skal jeg love å legge igjen en like og kommentar på ditt bilde. Dette trenger dere selvsagt ikke gjøre, men for meg som forfatter er det veldig fint å sette et ansikt på de som har lest så mye personlig om mitt liv. Også håper jeg virkelig det er mange som har lyst til å komme på lanseringsfesten 29.september, i Oslo. Siste frist for påmelding er nå på fredag, og er selvsagt helt gratis.

Jeg har lyst at så mange som overhode mulig skal få lest boken min. Jeg har derfor lyst til å fortelle dere hvordan dere kan få tak i boken min billigst mulig. Det kommer nok til å variere litt når boken kommer i butikk, hvor den koster mest og hvilke butikker som selv har satt ned prisen litt. Det jeg vet helt sikkert, er at den billigste måten å få kjøpt boken min fra start, er å forhåndsbestille den HER! (annonselink) Der er den allerede satt ned i pris! 

Jeg gleder meg som bare det til å møte mange av dere i Oslo 29.september. Jeg kommer til å bruke god tid med dere, og signere bøker, ta bilder, slå av en prat med dere, og jeg skal svare på spørsmål fra boken på scenen. Jan og meg skal gå gjennom med en video hvor vi forklarer litt bedre, hva som egentlig skjer den kvelden. Jeg håper så sagt at så mange som mulig kommer. Jeg har heldigvis mange av bokens viktige roller også tilstede denne kvelden, så jeg må si jeg gleder meg skikkelig! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar