hits

Å SKJULE EN GRAVIDITET FOR DERE SÅ LENGE!

19.09.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

reklame for et TV program jeg har vært med på

I dag er dagen jeg endelig skal benke meg for å se Bloggerne på TV2. Som jeg har skrevet tidligere, blir dette en helt, helt spesiell sesong. Med mer drama og kjærlighet enn noen gang tidligere. Det har nok en gang vært et år med veldig mye innhold, både positivt og negativt. Men nå skal vi endelig få vise frem litt av det som har foregått det siste året. Å være med på bloggerne synes jeg bare er mer og mer fantastisk for hver sesong som går, nettopp fordi sesongene bare blir bedre og bedre. Denne sesongen er definitivt min beste sesong hittil, og jeg håper mange av dere har lyst til å følge med når første episode med meg starter i kveld klokken 21:30 på TV2 Livsstil.

Det er rart, men selv om man føler jeg deler mye på bloggen, så blir alt veldig mye mer virkelighet når det filmes. På bloggen hadde det vært lett å skjule en graviditet for dere over lang tid, mens det på TV ville det vært veldig vanskelig å få til. Selv om jeg tror dere kjenner meg såpass godt etter hvert, at jeg aldri hadde klart å skjule en graviditet for dere så lenge. 

For selv med tanke på alle inntrykkene man får på bloggen, så kan fort den bomben smelle på TV. Om du ikke er det selv 100% på TV, så avsløres du fort, samtidig blir det veldig god TV når man faktisk gir mye av seg selv foran kamera. Og akkurat DET har jeg gjort denne sesongen. Vi skal gjennom både barnedåp, konflikter, frieri, og noen elleville bursdager, i tillegg til at Jan får seg en skikkelig overraskelse denne sesongen. Da er det bare èn ting å gjøre, nemlig benke seg foran TV2 Livsstil i kveld klokken 21:30! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar