hits

FORLOVELSERINGEN ER AV OG DRØMMEN ER KNUST

16.09.2017 - 18:30 Ingen kommentarer

Jeg leste at noe media hadde fått med seg at ringen min ikke var på under presse-lunchen på torsdag. Jeg tror faktisk jeg også nevnte det i en kommentar selv under intervjuet. Derfor er det vel på tide at jeg også forteller dere om ringen som ikke lengre er på fingeren min. Det er over et halvt år siden vi ble forlovet. Og siden den dagen vi ble forlovet og frem til i dag, har det skjedd utrolig mye. Jeg elsket Jan den dagen vi ble forlovet, og jeg elsker Jan i dag. 

Vi bor sammen, og lever akkurat den samme hverdagen omtrent som vi gjorde tilbake til den vi gjorde den dagen Jan gikk ned på kne. Det er ingen sure miner mellom oss. Men sannheten er at det har vært et utrolig sårt tema å avlyse bryllupet. Vi valgte å avlyse bryllupet etter at Jan foreslo det for meg, når «skal vi danse» dagene mine begynte å gå mot slutten. Han hadde et ønske om å gjøre det han kunne for å få meg til å fortsette danse-drømmen videre, med å avlyse bryllupet. For at jeg skulle få mindre å tenke på.

Sannheten er vel at det gjorde vondt. Jeg valgte likevel å trekke meg fra Skal vi danse, og hadde plutselig to drømmer som var knust. Nå for bare noen dager siden valgte jeg å ta av meg forlovelseringen min. Bryllupet vårt er avlyst, det er det som er fakta akkurat nå, og derfor vil jeg ikke bli minnet på det til en hver tid med en ring på fingeren. Jeg vet ikke hva som skjer fremover, hverken med tanke på om vi fortsatt er forlovet, eller om det blir noe bryllup i det hele tatt. 

Det er utrolig synd å si det, men i den hverdagen vi lever akkurat nå, så har vi ikke tid til det drømme-bryllupet vi har så lyst på. Jeg har tre barn, og med tre så små barn, så er det vanskelig å få tid til noe kjærlighet overhode. Jeg vet jeg ikke er alene om den tanken. Det er utrolig trist, og jeg håper selvsagt vi om noen år klarer å prioritere oss som et par, og ikke bare oss som en familie, sånn som det blir nå. Vi er kjæreste, og vi jobber sammen, men for det aller meste så er vi foreldre sammen. Og da kan jeg ikke annet enn å være fornøyd med de øyeblikkene med latter og kjærlighet som vi faktisk får delt sammen i løpet av en dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar