hits

DRITT LEI AV Å SE ANNA RASMUSSEN NAKEN

16.09.2017 - 13:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

Jeg vet ikke med dere, men jeg begynner å bli rimelig lei all den nakenheten på bloggen min. Jeg har derfor slettet alle nakenvideoene fra forsiden på bloggen, sånn at det ikke lengre blir det første som møter dere, når dere søker opp mammatilmichelle.blogg.no fremover. Jeg har likevel gjort det mulig for dere å se alt jeg har lagt ut HER, sånn at dere likevel ikke trenger å lete dere i hel, om dere enda ikke har sett meg ferdig naken helt enda.

Selv om det fort kan bli en stund til jeg kaster klærne igjen, kan dere snart se meg naken i butikkene! Boken min «NAKEN» kommer nemlig ut for salg neste mandag!! Og om du ikke klarer å vente, kan du alltids forhåndsbestille boken min HER! (annonselink) Jeg gleder meg, og gruer meg til boken kommer ut, men håper selvsagt det er mange som ønsker å kjøpe den. Så får boken være det eneste dere forbinder med meg og nakenhet fremover. Har dere fremdeles ikke meldt dere på lanseringsfesten min 29.september? Fristen for å melde seg på er førstkommende fredag! Du kan melde deg på HER! 

Sjekk ut hva som skjer den kvelden og hvordan programmet blir på facebook arrangementet HER. Trykk veldig gjerne på skal, eller inviter dine facebookvenner! Jeg kommer til å kjøre en konkurranse der allerede i dag, hvor man kan vinne en helt gratis og signert bok! Få med deg hvordan du kan vinne i arrangementet utover dagen! 

Jeg kommer ikke til å ha en lanseringsfest andre plasser enn denne kvelden i Oslo, så jeg håper alle som har lyst får mulighet til å være med denne dagen. Det blir likevel signering av boken rundt om i Norge fremover mot jul, men hvor og når er enda ikke bestemt. Ønsker alle sammen en fin helg, og lever i håp om at folk ikke hater meg for å være litt spontan og gal inne i mellom.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar