hits

KLE PÅ DEG, ANNA!

15.09.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

annonse

Morgenene blir kaldere og kaldere, og det betyr at til og meg jeg må kle på meg i blant. Og tro det eller ei, men er det en ting jeg synes er fantastisk deilig, så er det å kle på meg et godt lag med ull, sette fyr på peisen og nyte både kalde høstkvelder og vinterkvelder. Og når det kommer til ullklær er det bare en ting som gjelder for min del, og det er ull fra Kari Traa. Flaks for meg, så har jeg et godt samarbeid med Get Inspired, som etter min mening er Norges beste nettbutikk nettopp for ullklær!

Jeg har derfor akkurat fått en eksklusiv rabattkode fra Get Inspired! Rabattkode: ANNA25 gir deg nemlig 25% på absolutt alt av årets ullklær hos Get Inspired. Det er definitivt min beste rabattkode i år, og jeg har allerede rukket å tipse et par venner om tilbudet. Jeg personlig forbinder ullklær og høst med Kari Traa, de har definitivt verdens fineste ullsett som passer til en hver anledning. Get Inspired fører alle deres favoritter, noe som betyr at du akkurat nå sparer 25% på blant annet deres fantastiske Rose-sett. De finner du HER! (annoselink) 

Nedenfor har jeg samlet noen av mine ullfavoritter fra Kari Traa, og absolutt alle disse får du 25% avslag på med rabattkode: ANNA25

(de neste linkene er annonselinker) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER (annonselinker) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar