hits

JEG ER BLOGGVERDENS SYLVI LISTHAUG

11.09.2017 - 15:00 Ingen kommentarer

I dag er det stortingsvalg her i Norge, og faktisk første gang jeg avgir min stemme. De siste månedene har jeg brukt tiden på å følge partilederdebatter, sette meg inn i partiprogram og faktisk gjøre meg opp en klar mening om hva som er viktig for meg i samfunnet. Ta stilling til forskjellige temaer der jeg tenker at noe er rett, og noe er galt. Felles for mange av de partiene jeg har vurdert, er at det kan være vanskelig å faktisk sette seg inn i hva partiet egentlig mener. Er det så vanskelig å svare "JA" eller "NEI" på spørsmål?

Et av de partiene som faktisk klarer å formidle politikk på en tydelig måte er Fremskrittspartiet. Og på noen måter føler jeg at jeg kjenner meg igjen i mye av det både Siv Jensen og Sylvi Listhaug må stå i. De har tydelige meninger, klare veier de ønsker å gå. Akkurat som meg. Og når de provoserer eller engasjerer så går motstanderne løs på personene, ikke saken. Jeg er ingen politiker, men i dag føler jeg meg litt som blogg-verdens svar på Sylvi Listhaug. Enten hater du meg, eller så elsker du meg, men du har i alle fall en klar mening om meg. Akkurat som du har om Listhaug.

Jeg er en person som er opptatt av frihet, og ikke minst valgfrihet. Jeg synes at jeg som forelder selv skal kunne bestemme om barnet mitt går i privat eller offentlig barnehage. Det klarer jeg å ta stilling til selv. Jeg er opptatt av at alle skal ha en jobb å gå til, og da trenger vi en regjering som forsetter å bygge opp selskaper, som igjen gir arbeidsplasser. Jeg synes oppriktig at straffene for grov vold, voldtekt og drap i dag er alt for milde. Jeg synes at alle fortjener en verdig eldreomsorg, og jeg synes det er fantastisk å se hvordan veinettet har blitt bygget markant ut de siste fire årene.

Alle disse sakene klarer FRP å gi meg veldig tydelige svar på, og jeg synes dagens regjering har gjort en fantastisk jobb de siste fire årene. Derfor både håper og tror jeg på fire nye år med borgerlig regjeringsmakt. Og skulle du fortsatt være usikker på hva du stemmer, så for guds skyld ta noen partitester på nett, slik at du finner ut hvilke partier som er mest enig med akkurat deg. Godt valg fra Anna Rasmussen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar