hits

FOR OSS SOM HATER ANNA RASMUSSEN

11.09.2017 - 10:00 Ingen kommentarer

 

Ny uke er i gang, og som sikkert mange av dere fikk med dere så stormet det ganske godt rundt meg i går. Først og fremst på grunn av bildet jeg publiserte, et sladdet bilde med bukse på, mens jeg stolt fortalte at jeg som 21 år gammel jente også kan legge vegg til vegg teppe. Det er ingen hemmelighet at vi her hjemme har et naturlig forhold til kropp, og at jeg er opptatt av at barna mine skal få et naturlig og positivt forhold til sin egen kropp når de blir større. Uansett om de er jente eller gutt.

Jeg vet at om jeg hadde postet bildet i går med Jan i bar overkropp, så ville det overhodet ikke vært noen reaksjoner. Jeg så det var mange som påpekte akkurat dette i kommentarfeltet. "Etter å ha lest dette kommentarfeltet så begynner jeg å tenke at kanskje samfunnet er problemet, hadde noen reagert om det hadde vært en mann som hadde lagt ut et slik bilde kanskje?" Skrives det blant annet. Det var også noe av poenget mitt med å legge ut akkurat det bildet. Senere på kvelden fikk jeg jo bekreftet akkurat det jeg tenkte, da en mann med barn la ut samme bilde.

Mange har sikkert fått med seg at flere foreldre har omtalt bildet, også damer, der de selv tar samme bildet og publiserer. Da forstod jeg vell egentlig at det ikke er bildet som skaper engasjement, men det faktum at det er Anna Rasmussen som har lagt det ut. For dersom man skal trekke inn barn i dette, så beviser vell det bare det faktum at de heller ikke synes det er noe som helst skadelig for barna med et sladdet bilde av overkroppen på en kvinne. Når flere selv legger ut samme bilde av seg selv.

Så er vi inne på et tema som faktisk er skadelig for barna. Mobbing. For det er vell det jeg har innsett er saken her. Ingen tar bildet, men de tar personen. Det er Anna Rasmussen som er provoserende, patetisk, og en skandale. For det er det som sjokkerer meg, innleggene handler ikke om temaet bak bildene. Det skrives ingenting, det er bare innlegg som rent er laget for å få oppmerksomhet, på min bekostning. Det finnes ingen andre poeng i innleggene enn å gjøre narr av meg. 

Jeg skal i alle fall love dere at innlegget mitt ikke var rettet negativt mot noen andre personer. Jeg har en policy der jeg aldri kommenterer andre bloggere eller kjendiser på bloggen min. Både fordi jeg selvfølgelig ikke ønsker å gi oppmerksomhet til hånlige artikler om meg selv, men også fordi jeg ikke synes det er greit å bruke sin egen blogg til å henge ut andre. Kanskje hadde jeg tenkt annerledes om jeg ikke hadde barn. Men jeg er 21 år gammel, kunne vært datteren til de som lager kvalme med bildet, og jeg har et ansvar ovenfor barna mine. Aldri snakk stygt om andre foreldre, barn eller mennesker foran barna. Det er noe av det første som gås gjennom på foreldremøter rundt om i landet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar