hits

STEG FOR STEG: HJEMMELAGET SENGEGAVL

09.09.2017 - 20:20 Ingen kommentarer

Jeg satt lenge å prøvde å finne frem en sengegavl på nett som passet til stilen som jeg var ute etter. Etter mye frem og tilbake fant jeg ut at jeg ville prøve å lage en selv, for å unngå å betale dyrt, og vente lenge på levering. Vi skulle rive et skap, og jeg bestemte meg derfor for å bruke mest mulig av ting vi hadde hjemme. Helt perfekt å bruke skap hyller. For å feste de sammen brukte jeg enda en plate bak, for å skru de fast. 

Deretter kledde jeg fremsiden av gavlen med det stoffet jeg valgte ut. Så var det å gå i gang med «putene». Der måtte jeg gjøre noe lurt for å få de harde på en side, og myk på den andre, og da brukte jeg også noe jeg fant hjemme, og kuttet i rette mål. Skum er også tatt hjemmefra og klippet i samme mål. Dette var faktisk skummet fra en gammel overmadrass, helt topp. Jeg stiftet på samme måte som gavlen, på alle putene. 

En ting som var viktig hele tiden, var å ha akkurat de målene som jeg hadde regnet ut på forhånd. Sengen vår er 180 cm, og jeg ville også ha med to ruter med puter bak nattbordene på hver side av sengen. Det følte jeg ga sengegavlen en mye mer eksklusivt preg. Jeg måtte derfor legge på noen cm på hver side. Sengegavlen min ble derfor 95cm høy og 280 cm lang. Jeg må si meg imponert og fornøyd med mitt eget håndverk. Hva syns du om den nye sengegavlen min? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar