hits

JEG OG JAN LÅ SAMMEN FLERE ÅR FØR VI BLE ET PAR

09.09.2017 - 15:00 Ingen kommentarer

I dag har jeg rukket å gjøre både det ene og den andre, og har prioritet soverommet fremfor å skrive blogginnlegg. Jeg har fortalt dere om soverommet jeg pusser opp, og nå er det ikke lenge igjen til jeg er helt ferdig. Jan og meg har sovet på madrass i stuen i over to uker nå, og begynner å bli rimelig lei av det begge to etter hvert. Vi har derfor samarbeidet en del for å få ferdig rommet til å kunne sove på soverommet i natt. 

Jeg føler på mange måter at det å flytte inn på en nytt eller ferdig oppusset rom er nesten det samme som å sove sammen med noen for første gang. Jeg kjenner på en følelse av å glede meg til å legge meg. Legge meg, og puste rolig ut. Eller? Hva er det egentlig jeg snakker om, å sove sammen med noen for første gang er vel en natt man egentlig sover lite, og har mange følelser i kroppen. Jeg merker det er en stund siden jeg sov med noen for første gang. 

Når sant skal sies, så lå Jan og meg sammen lenge før vi ble ett par. Og det skal bli godt å legge oss inn på soverommet sammen igjen til kvelden. Jeg gleder meg til å være helt ferdig, men først må jeg gjøre en sikkelig innsats for å bli ferdig før kvelden. Jeg skal begynne å dele bilder/video og tips allerede i kveld! Målet med hele oppussingsprosjektet var å gjøre det billigst mulig, og må si jeg er imponert over hvor mye man kan få gjort for lite penger, spesielt når man gjør alt selv! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar