hits

IKKE HOLD MEG TILBAKE I FORHOLDET

06.09.2017 - 10:00 Ingen kommentarer

For første gang så begynner jeg å tenke på at jeg faktisk begynner å bli litt gammel. Eller gammel er vel å ta hardt i, men jeg er langt fra ung lengre. Jeg er ikke lengre 15 år og uerfaren. Tvert i mot så er jeg blitt veldig så erfaren etterhvert, med både barn og forhold, og livet generelt. Jeg sier ikke jeg er ferdig utlært, for man lærer så lenge man lever, og jeg har så vidt levd en fjerdedel av livet mitt enda. Jeg liker likevel å si at jeg er erfaren på forskjellige områder, og en av de vil jeg ta opp med dere i dag.

Jeg er sikker på at det finnes utrolig mange flere der ute som har hatt et forhold til en gutt eller jente, som har vært preget av krangling, sjalusi, og kanskje også utroskap. Et forhold skal inneholde både oppturer og nedturer, mye i meg føler at det er nettopp det som bygger opp et forhold og gjør det enda sterkere. Noen ganger blir det det, og noen ganger så går det bare en vei, og det er i dass. Man skal ikke være sammen med kun en person i løpet av et liv. 

Ikke jeg i alle fall. Nå skal det sies at jeg kun har hatt to seriøse forhold, og flere mindre seriøse. Men det verste jeg vet når et forhold går mot slutten, eller til og med etter det er blitt slutt, er når den ene parten er gått videre, men vil holde på følelsene til den andre. Det er noe av det styggeste jeg vet. Har man selv gått videre i et forhold, så la nå den stakkars partneren din også gå videre. Ikke hold tilbake, og lat som det er mulig å fikse et forhold, når det er helt gone. 

Jeg er sikker på at det er flere enn meg som har opplevd å være den som blir holdt igjen i et forhold. Den som blir skuffa gang på gang, og har det nærmest umulig for å komme over partneren fordi h*n gjentatte ganger gir falske forhåpninger. Det verste av alt, er det at man ikke lar partneren være lykkelig igjen, med å hindre nye forhold i å late som at følelser og gnisten mellom dem enda er tilstede. Jeg hørte på en sang på vei hjem fra barnehage levering i dag tidlig. 

Den sangen traff meg som et lyn fra klar himmel, og beskriver akkurat dette problemet så utrolig godt. I alle fall sånn som jeg har forstått sangen (Attention). Om man er ungdom, ung voksen, eller til og med blitt bestemor, så fortjener man etter et brake-up å kunne bli lykkelig igjen. Uansett hvilken årsaker det ble slutt, så må kan kunne få lov til å gå videre i livet, enten det er alene eller inn i et nytt forhold. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar