hits

DERFOR HATET JEG HØSTFERIEN

04.09.2017 - 21:00 Ingen kommentarer

annonse

Her hjemme er høsten skikkelig i gang, og nå som minstemann også er i barnehage blir helgene mye mer synlige her hjemme. Nå som hverdagen virkelig tar oss igjen blir nemlig fridagene mye mer synlig, og jeg kjenner det er viktig for meg å ta vare på de dagene. Frem til nå i høst har minsten vært hjemme med oss, mens de to eldste har tilbragt tiden i barnehagen, da har det vært veldig enkelt å planlegge ferier eller utflukter uavhengig av hvilken dag det er. Mens nå som minsten også tilvennes barnehage så blir det plutselig mye viktigere for oss å forholde oss til for eksempel høstferier og langhelger.

Normalt har jeg hatet høstferier og fellesferier, og nytt den friheten det er å kunne ta ferie når det måtte passe for oss. Det har vært så behagelig å slippe alt det kaoset som oppstår på flyplasser og generelt over alt når alle skal ha ferie på likt. Samtidig tror jeg nå at jeg kanskje kommer til å sette pris på de feriene jeg normalt har mislikt så sterkt. Kanskje er det lettere for oss voksne også å koble av litt, når alle andre rundt oss også kobler av. 

Faktisk har vi også begynt å kikke på sommerferie for neste år. Denne sommeren gikk vi nemlig på den smellen å bestille ferie for sent, og det skal absolutt ikke skje i år. Om, eller hvor vi reiser nå i høst vet jeg ikke, men jeg har i alle fall tatt en kikk gjennom blant annet Expedia (annonselink) og Hotels.com (annonselink). Der kom jeg over at Hotels.com akkurat nå har et stort høstsalg, der du sparer opptil 40% på hoteller i for eksempel Barcelona, Roma, Paris, London, eller Mallorca. Du kan med andre ord sikre deg hoteller til en ekstremt billig penge om du er raskt ute. Faktisk fra bare 294,- per natt! Hotels.com sitt gigantiske høstsalg finner du HER! (annonselink) 

Jeg har også vært innom Zalando (annonselink), og klikket hjem mine høstfavoritter derfra. Faktisk har de det jeg vil kalle tidenes høstsalg akkurat i disse dager, med over 65.000 varer nedsatt i pris! Du får deres beste priser HER! (annonselink) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar