hits

UTE TIL SALGS NÅ

04.09.2017 - 10:30 Ingen kommentarer

Allerede sist uke begynte jeg å nevne at jeg var i gang igjen. I gang med enda et salg her hjemme. Denne gangen tenker jeg å gjøre «garasjesalget» mitt litt annerledes. Jeg tenker å lage et album på facebook der jeg legger ut tingene jeg selger, så kan du sende meg en mail, om det er noe du ønsker å kjøpe, for å avtale tidspunkt for henting. Jeg kommer ikke til å sende noe, så alt må hentes på min adresse i Søgne. 

Jeg tenker at jeg med det første ikke kommer til å legge ut tøy, og heller sette av en dag der jeg faktisk har et salg av alt tøyet, og kun det. Først og fremst er det mye store ting jeg vil kvitte meg med, og til raskere det blir hentet desto bedre er det. I albumet på facebook, kommer jeg til å slette bildene av det som blir solgt, og fortsette å legge til ting, som jeg underveis finner frem. Priser på alt legges også ut, og om det er flere som tidlig er interessert i den samme tingen, så vil det bli solgt til den som har mulighet til å hente det først. 

Grunnen til at jeg har valgt å løse det sånn denne gangen, er fordi det er mange store ting, som krever stor bil. Dette er det ikke plass til så mange av her jeg bor i en blindvei, så tenkte egentlig det var lurere å løse det på denne måten. Så kommer jeg til å planlegge henting, ut i fra når meg eller Jan er hjemme. Jeg skal komme tilbake til dag for salg av tøy, men du kan begynne å kjøpe møbler/ barneutstyr nå, HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar