hits

DERFOR AVLYSTE VI BRYLLUPET

03.09.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Jeg har veldig lyst til å begynne dette innlegget med å fortelle at jeg virkelig skulle ønske at vi kunne giftet oss 5.mai som planen. Jeg skulle ønske alt kunne gå etter planen og at vi fikk en fantastisk tid med planlegging hele starten av 2018. Jeg syns det er dumt og trist at hele bryllupsplanleggingen er lagt bort. Jeg hadde gledet meg til den store dagen. Jeg hadde gledet meg til å samle familie og venner, og jeg hadde gledet meg til å gi mitt «JA» til han jeg ønsker å leve livet mitt sammen med. 

Men vi må ikke glemme at vi er unge. Og unge nå gifter seg ikke så fort som de gjorde i «gamledager». Noen syns kanskje det er like så greit, mens jeg syns det er litt trist at det er blitt vanligere å vente 10 år. Jeg føler på mange måter at livet mitt går fortere fremover enn gjennomsnittet på min alder. Jeg har tre barn, og har funnet den jeg tror er min fremtidige mann. Jeg sier tror, for man vet aldri hvor livet bærer veien videre om 40 år. Jeg er tross alt bare 60 da, og skal leve lengre enn jeg har gjort til nå, etter det også. 

Jeg har vært mye stresset den siste tiden, og når Jan ga utrykk for at han ville utsette bryllupet eller avlyse til ubestemt dato, så virket det som en veldig lur ide. Vi er ikke uvenner, eller usikker på følelser i forholdet vårt, men vi har funnet ut at det finnes ingen hastverk. Hvis vi har tenkt å leve et helt liv sammen, så må vi da klare å vente til det føles ut som den rette tiden. Nå er det og har det vært mye som har stått i veien og tatt oppmerksomheten vår bort fra den store dagen, og vi har funnet ut at vi faktisk ikke har tid. 

Den tiden vi ønsker å bruke og den energien vi har lyst å legge ned i denne store dagen, har vi ikke akkurat nå. Vi kunne gjort det lett for oss selv, og gått opp og signert noen papirer, godt ut å spist med de aller nærmeste og så være «ferdig». Men det er ikke slik vi ønsker å gifte oss. Jeg personlig har sett for meg et drømmebryllup som jeg ønsker å gjennomføre. Forhåpentligvis skal vi bare gifte oss en gang, og den dagen har jeg lyst til å huske og se tilbake på en dag vi delte med alle vi kjenner. Noe av det gøyeste med bryllupsfesten, syns jeg er det å kunne planlegge den, og gjøre hver minste lille detalj akkurat som vi ønsker.

Jeg håper vi finner en dato til bryllupet vårt, som ikke er så langt unna. Jeg har veldig lyst å gjennomføre alle de fantastiske planene vi har lagt for den store dagen. Jeg kjenner at nå som ting har roet seg, og jeg ikke har tatt på meg noen mer jobb-prosjekter i nær fremtid så ser det ut til at dette skal gå veldig fint, og at vi finner en ny dato som ikke er langt unna den vi hadde satt opp. Jeg kan nesten ikke vente med å dele bilder fra bryllupslokalet, brudekjoler, innbydelsene, og andre detaljer til bryllupet vårt med dere! Jeg kan vel være så ærlig at om det hadde vært opp til meg ene og alene akkurat nå, så hadde vi holdt på datoen som er satt opp. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar