hits

GRUER MEG TIL I KVELD

02.09.2017 - 14:00 Ingen kommentarer

Helgen er i gang her hjemme, og på mange måter er det en litt spesiell helg. Dette er en helg jeg har sett frem til helt siden våren, en helg jeg har markert i alle kalendre som en veldig spesiell helg. I kveld er det nemlig første Skal Vi Danse sending, som jeg må innrømme at blir spesielt for meg å se. Det var liksom min tur i år, og jeg har gledet meg enormt til denne dagen. Likevel er jeg litt usikker på hvordan jeg reagerer når det hele braker løs senere, og det er kanskje fælt å si, men jeg gruer meg litt til i kveld.

Gruer meg fordi jeg er usikker på hvordan jeg reagerer, og hvordan følelsene mine blir når jeg innerst inne fortsatt har en drøm om å være med. Det har vært, og jeg har fortsatt en stor drøm om å en gang delta. Jeg angrer ikke akkurat på at jeg trakk meg, men likevel har nettopp 2. September vært en dag jeg gledet meg veldig til. En dag jeg virkelig så frem til å gjøre mange jeg er glad i, stolte. Jeg skal prøve så godt jeg kan å glede meg på alle de fantastiske deltakerene sine vegne, og selv om jeg ikke er med, så føler jeg på mange måter at jeg likevel er en liten del av det fantastiske sirkuset.

Samtidig er jeg stolt over at jeg tok valget om å trekke meg, og jeg håper og tror de samme menneskene som har heiet meg frem og støttet meg i deltakelsen, er stolte over den avgjørelsen jeg tok. Men likevel må jeg være såpass ærlig med dere at jeg innrømmer at det blir spesielt for meg å se på. Uansett er jeg veldig spent på hvem som utmerker seg, og nå som jeg ikke er deltaker selv, så har jeg planer om å innta rollen som sofadommer de neste ukene! Også skal jeg heie alle deltakerne frem så godt jeg klarer herifra. Lykke til hele gjengen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar