hits

BABYBLÅ ELLER BABYROSA?

01.09.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Hver eneste ultralyd jeg har vært på for å finne ut kjønnet på babyen i magen, så har alltid de samme tankene kommet. Jeg vil tro at det er flere enn meg som ser for seg at det står mellom blått eller rosa. Selv om man senere skjønner at det blir mye mer farger å velge mellom uansett kjønn, når personligheten titter frem. Jeg tenkte i alle fall blått eller rosa med alle mine barn, er det en liten gutt eller jente i magen? For meg har det å finne ut kjønnet på barna i svangerskapet vært noe av det mest spennende og fantastiske med hele graviditetene.

Nå som jeg har både opplevd en rosa, og to blå merker jeg at det ikke er bare rosa og blå som er farge-favorittene til barna, og barnerommene bærer nok litt preg av akkurat det. Selv om jeg har nektet å male veggene på rommene til barna, i annet enn nøytralt, nettopp fordi favorittfargene varierer så mye om dagen, at de fort syns en farge er barnslig, for guttete/jentete, eller rett og slett bare helt feil. Nå er det faktisk ikke barnerommene jeg holder på å pusse opp, men mitt eget soverom. 

Nå er veggene ferdig malte og jeg må si jeg elsket fargene jeg valgte ut. Jeg har delt to og to vegger i samme farge, samtidig som det er et kult skille mellom de to fargene på den ene veggen. Møblene som står i rommet har også blitt malt i samme farge som veggen bak dem. Dette blir kjempe fint. Jeg føler allerede at jeg har oppnådd ønske mitt om å få en rolig og avslappet følelse på soverommet. Det er utrolig hvor lite som skal til for å så stor forandring, og det er kult og se hva fargene på veggen kan gjøre med et rom. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar