hits

PLUTSELIG NÆRMER DET SEG BRYLLUP!

13.08.2017 - 15:00 Ingen kommentarer

Plutselig nærmer deg seg bryllup og jeg kjenner at jeg begynner å bli småstresset med detaljer og diverse som må være klart før den store dagen. Det er rart, for jeg har hele tiden følt vi har vært ute i så veldig god tid. Samtidig har det egentlig bare gjort at jeg ikke har tenkt så veldig mye på det, eller, i alle fall ikke de detaljene som må på plass. Akkurat nå har jeg tusen tanker i hodet, og jeg føler at jeg snart må komme litt videre med planleggingen. Jeg kan vell innrømme at Jan i alle fall ikke akkurat har stålkontroll på så veldig mye i forhold til bryllupet heller, så akkurat på det temaet er han ikke så mye til hjelp. Jeg føler nærmest at man enten har god tid til bryllupet, eller så har man dårlig tid. Det finnes ikke noe midt i mellom.

Vi har likevel tatt noen grep den siste uken, og er i gang med å se på diverse kjoler og outfit til både bridesmaids, groomsmen og barna. Samtidig er det veldig, veldig mye vi enda ikke har tenkt over. Men som jeg gleder meg til å vise dere den neste tiden. Vi er begge her hjemme enige om at blant annet kakesmaking blir fryktelig spennende, samtidig som vi har lagt litt planer for når Michelle skal få prøve sitt antrekk. Det blir naturlig nok en veldig spesiell dag for meg, men jeg kjenner at det betyr mye for meg at dagen blir spesiell for henne også.

Jeg tror enda ikke jeg har røpt den nye datoen for bryllupet, annet enn at jeg har sagt at den er flyttet frem i tid, noe som vil si at vi plutselig fikk enda dårligere tid enn det jeg følte vi allerede hadde. Jeg er fryktelig glad for at vi har bryllupsplanleggere, ellers tror jeg knapt jeg hadde fått sovet den neste tiden. Og det er det som står på planen fremover, vi skal i mye hyppigere møter med planleggerne, noe som forhåpentligvis får roet meg litt, ellers blir det en fryktelig spennende tid fremover.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar