hits

DEN STØRSTE FORANDRINGEN

10.08.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Nå har vi bodd i Oslo i snart to uker, og begynner endelig å bli vant til plassen. Jeg har funnet ut at det er veldig forskjellig å bo her, i forhold til å bo på en liten plass. De største forandringene for vår del er jo at vi er tettere oppi hverandre enn hva vi pleier å være. Når vi vanligvis bor i et stort hus med to stuer, så er det lettere å ikke være så tett på hverandre, selv om vi er hjemme alle fem. Nå bor vi i en veldig liten leilighet, og man må være så tett at man fort trenger litt pause, både store og små. Derfor er jeg glad for at vi bor her vi bor nå, for her går det faktisk ann å gå ut dørene, med kort gåavstand til både lekeplass, parker og butikker. 

Noe annet som jeg har reagert på er at det er litt kleint å gå rundt i huset naken. Jeg er vant til at ingen kan se inn vinduene våre hjemme, og at jeg fint kan gå å lage en flaske med melk på natta uten å tenke på og ta på meg mye tøy før jeg tripper ut på kjøkkenet. Om jeg går et skritt naken i denne leiligheten, så ser de meg fra naboblokka rett over gata. Tro meg, jeg har allerede fått med meg en halvnaken dame på den siden. Jeg vil tro at naboer bli fort kjent på denne måten, haha. 

Det som også er veldig annerledes for min del nå, som jeg faktisk er vandt til fra Stavanger, er at jeg går veldig mye her. I Søgne må man som regel kjøre fra plass til plass, mens her går jeg til butikken, og ikke minst til og fra trening hver dag. Jeg har fremdeles ikke hatt på meg skritt-teller på armen, men kun mobilen som ikke er med på trening, eller inne i huset, og teller opp over 6000 skritt likevel. Så i dag skal jeg se hvor mange skritt jeg egentlig tar, og har alt nå satt på meg en skritt-teller. Kanskje det egentlig er opp mot 18 000 skritt, som Jan og meg gikk i Roma. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar