OPPHOLDET ER OVER, FØR DET HAR BEGYNT!

09.08.2017 - 17:00 Ingen kommentarer

annonse

Nå har vi allerede bodd her i Oslo i en uke, og jeg merker at vi endelig begynner å finne roen på en ny plass. Jeg tror det gjelder både voksne og barn, for hverdagene går mye glattere nå en de gjorde de første dagene. Som jeg skrev om tidligere er det mye forandring for oss, og det har vært noen veldig hektiske dager den siste uken. Mens nå begynner rutinene også for min del. Vi har lagt opp treningene mine på kveldstid den første tiden, noe som vil si at jeg får hele dagen sammen med barna. Det kjennes mye mer avslappende ut, og jeg tror det er godt for både dem og meg.

Det eneste jeg må innrømme jeg er skuffet over til nå, er været. Det har stort sett vært overskyet en uke i strekk nå, og i dag har det regnet stort sett i hele dag. Jeg skrev for et par uker siden at jeg hadde planer om å opprettholde sommerfargen min her inne, og hadde blitt fortalt av Jan at sensommeren ofte er veldig varm i Oslo, men til nå har de få oppholdene som har vært, vært over nærmest før de har begynt. Jeg har med andre ord vært helt avhengig av betacarotenen min for å ikke miste fargen allerede i August.

I år startet jeg med Betacaroten tidlig, for å få en fin brunfarge sommeren gjennom. Planen min videre er å fortsette på Betacaroten utover høsten, for å holde en jevn og fin brunfarge i lang tid. Hva er vell ikke kjedeligere enn å miste brunfargen med en gang sommeren er over? Mitt tips til de av dere som har fått en farge dere er fornøyd med i sommer, er å teste Betacaroten og se om du også holder på brunfargen din mye lengre enn vanlig! Akkurat nå kan du teste Betacaroten Ambre gratis, der det eneste du betaler er 59,- i frakt! Prøvepakken bestiller du HER! Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits