hits

TUSEN TANKER ETTER FØRSTE TRENING

09.08.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

I går hadde jeg min aller første treningsdag med min kjære partner i Skal Vi Danse. Det føles helt utrolig at vi nå er i gang, og at hemmeligheten jeg har båret på i et halvt år endelig kan fortelles og snakkes om. Det har vært utrolig vanskelig å holde det hemmelig. Det har vært noe jeg allerede har gått å vært spent over i lang tid, og jeg skal innrømme at jeg hadde en god del nerver gjennom hele gårsdagen. Jeg har fått en fantastisk partner, som jeg er sikker på kommer til å ta godt vare på meg gjennom hele Skal Vi Danse eventyret.

Jeg er så vandt til å ha kontroll over alt som skjer, og alle rundt meg, at jeg kjente allerede i går at det var litt vanskelig å gi fra meg alt dette til partneren min. Jeg kan ingenting om dans, og begynner virkelig fra bunn av. Jeg har mye å lære, og gleder meg virkelig til å virkelig kjenne på følelsen av at jeg mestrer dansen, og ikke minst vise den frem til dere. Det er virkelig en drøm å få være med på dette, og jeg kan ikke takke dere nok for å gjøre det mulig for meg. 

I går rakk jeg å bli kjent med en hel gjeng med fantastiske mennesker. Jeg ser allerede nå hvor tett forhold både jeg og min partner, men også hele danse-gjengen kommer til å bli denne høsten. Veldig veldig fin gjeng! Allerede etter første treningen i går kveld, kjenner jeg at jeg tenker mye på alt jeg ble fortalt på trening og øver i hode på å huske alt. Det er veldig rart hvordan det fester seg. Jeg tenkte at jeg ville glemme alt som ble sagt på trening det sekundet jeg kom hjem, men det har jeg ikke gjort.

Jeg tror at hele høsten blir som en boble for min del. Det er veldig mye nytt jeg skal lære meg, og jeg har så lyst til å få det til også. Hvis det er noe som helt dere lurer på, spør gjerne på facebooksiden min. Jeg prøver å være så aktiv som mulig der. Ellers må jeg si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg fikk i hele går. Det betyr så utrolig mye for meg å lese så mye positivt på en så stor dag som i går. Ønsker alle sammen en fantastisk fin dag videre! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar