hits

I DAG KAN JEG ENDELIG RØPE DET!

08.08.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Herregud, hvor skal jeg begynne?! Jeg har gledet meg som et lite barn i mange måneder nå til å endelig kunne fortelle hvorfor vi er i Oslo for en periode. Denne våren fikk jeg nemlig et tilbud jeg har drømt om i over ti år. Jeg husker så inderlig godt alle lørdagskveldene sammen med mormor og morfar, og hvordan vi på lørdager satt benket foran tv-skjermen for å se på Skal vi Danse. Jeg husker så godt at lille meg, Anna, tenkte at en dag skulle jeg også få mulighet til i danse. Og nå, ti år senere er det min tur til å svinge meg rundt på parketten.

For ja, jeg er med i årets sesong av Skal Vi Danse, og jeg kan knapt vente med å komme i gang med sesongen. Første lørdagen i September er det hele igang, som vi si at det bare er i overkant av tre uker igjen til jeg er i gang! Jeg må innrømme at dette virkelig er veldig stort for meg, og jeg føler meg utrolig takknemlig for at jeg får muligheten fremover, og håper inderlig at jeg får være med noen uker også. Jeg må få lov til å takke hver og en av dere som følger meg i både tykt og tynt, og ydmykt få innrømme at denne drømmen aldri hadde blitt noe av uten dere.

Takk for at du følger meg, takk for at du leser det jeg skriver, også gleder jeg meg til å vise deg en helt ny side av meg på parketten. Jeg gleder meg, og som dere sikkert merker, jeg er i lykkerus. Jeg kommer tilbake med masse mer den neste tiden, og gleder meg til å røpe mange spennende nyheter de neste ukene. Akkurat nå er jeg på presselanseringen med alle årets deltakere, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med denne fine gjengen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar