hits

BOKSIGNERING I DIN BY!

07.08.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

reklame for egen bok

For en dag det har vært, nå kjenner jeg det virkelig skal bli godt med en tidlig kveld. I dag har jeg brukt stort sett hele dagen hos Gyldendal for å ferdigstille de siste detaljene på boken min, som nå har fått en endelig lanseringstid! Jeg kan røpe at det ikke blir så alt for lenge til, og at boken nå går i trykken om ikke mange dagene. Det eneste som mangler nå er en fotoshoot, også er vi klare for utgivelse. Dere merker det sikkert, men jeg er fryktelig gira om dagen, og har så mange ting jeg har lyst til å fortelle dere, men som jeg enda må holde litt tilbake på.

En av de tingene vi diskuterte i dag var en lanseringsdag her i Oslo sammen med alle som har lyst til å komme. Selvsagt håper jeg flest mulig av dere har lyst til å hilse på, og kanskje noen av dere også kjøper med dere et eksemplar av boken også. Jeg kommer i alle fall til å være til stede gjennom hele dagen, både for signering og bilder. Det er kanskje de tingene jeg gleder meg aller mest til, nemlig å møte noen av dere som følger meg. Flere ganger tidligere har jeg hatt små tilstelninger i Oslo der jeg har møtt de som har lyst, og gjerne på et hotell i nærheten. Jeg er normalt ikke den mest utadvendte personen, men akkurat sånne møter har jeg bare gode opplevelser med. Jeg gleder meg derfor til å invitere absolutt alle som har lyst til lanseringsdag i løpet av høsten. 

En annen ting vi snakket om på møtet i dag, var en signeringstour rundt om i Norge. Jeg skal reise en del rundt i Norge i forbindelse med boklanseringen, og derfor trenger jeg litt inputs fra dere på hvilke byer jeg bør ta turen innom. Så derfor, om det er noen spesielle plasser du har lyst til at jeg skal besøke, så legg gjerne igjen en kommentar inne på Facebooksiden min, det setter jeg stor pris på. Så vidt jeg vet, har jeg aldri vært lengre nord enn Oslo, så jeg vil veldig gjerne også ha noen byer litt lengre nord i landet. Kanskje Trondheim eller Tromsø kan være aktuelle. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar